Ženski fudbalski klub Radnički gaji jedan lep običaj (VIDEO)

Ženski fudbalski klub Radnički gaji jedan lep običaj (VIDEO)

Ženski fudbalski klub Radnički iz Niša uzoran je kolektiv koji iz godine u godinu napreduje. Prvi tim ove ekipe već je stigao do Prve ženske lige i nalazi se u gornjem delu tabele, a posebno imponuju devojke koje su u Razvojnoj ligi neprikosnovene. „Alfa i omega“ kluba Bratislav Petrović od kluba je stvorio veliku porodicu, a osnovni cilj, pored dobrog baratanja loptom je i pedagoški rad sa decom. U takvoj sredini-rezultati ne izostaju.

Ekipa Radničkog je mlada, a kalendarska godina zatvorena je tradicionalnom utakmicom u kojoj su se nadmetale igračice Radničkog i njihovi roditelji…

Taktika je bila jednostavna. Odmah na početku striktna markacija, tako da je svaki roditelj dobio po 2-3 čuvara pa su dame u kopačkama lako stigle do početne prednosti. Roditelji  su u nastavku bili ravnopravni protivnici dok su imali snage.

Iako rezultat nije bio u prvom planu deca su bila uspešnija od roditelja, a rezultat bi bi i uedljiviji od 6-1 da tate nisu imale izuzetno motivisanog golmana.

I publika je bila na strani mlađe generacije, a razume se da su publiku činile uglavnom –mame.

Roditelji su tu da se nađu svojoj deci, ali da podele i lepe trenutke prema najlepšoj sporednoj stvari na svetu-fudbalu.

Dame u kopačkamam jesu slavile, ali razume se da su u ovoj neobičnoj fudbalskoj utakmici, zapravo svi pobednici.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.