ping pong

Viktorija Mišeljić gradi karijeru u Americi (VIDEO)

Viktorija Mišeljić gradi karijeru u Americi (VIDEO)

19-ogodišnja Viktorija Mišeljić, nekadašnja prvotimka Mašinca fudbalsku karijeru gradi u Americi, gde u univerzitetskoj ligi igra za svoj FDU koledž iz Nju Džersija.

Viktoriji, koja je prošla sve reprezentativne selekcije u Srbiji, na prvom mestu je obrazovanje- odnodno studije farmacije, za koje je stipendiju dobila zahvaljujući fudbalu. Ipak, fudbal je nešto što je preokupiralo i to nije slučajno. Viktorija je kći Jove Mišeljića, nekadašnjeg strpskog fudbalskog internacionalca koji je igrao i za Niški Radnički. Fudbalsko umeće je i kod Viktorije očigledno jer je već u prvoj godini studija došla do idealnog tima prvenstva, uz mnogo golova, asistencija i fudbalskih bravura, a dve godine za redom njen FDU Knights stiže do završnog turnira.

Igraće  Viktorija fudbal još mnogo godina. Imala je već ponuda da nastavi profesionalnu fudbalsku karijeru,  ali ona ide korak po korak.

Pred njom su tek godine u kojima u fudbalu može mnogo da pruži, a reprezentativni dres bio je I ostao svetinja. Ako sve bude kako je planirano, nakon studija – eto Viktorije ponovo u izabranoj selekciji.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.