ping pong

Veliki uspeh Staše Gejo proslavljen u njenom klubu u Nišu (VIDEO)

Veliki uspeh Staše Gejo proslavljen u njenom klubu u Nišu (VIDEO)

Staša Gejo ostvarila je najveći uspeh u svojoj dosadašnjoj seniorskoj karijeri. Na Svetskom prvenstvu koje je održano u Insbruku Staša je u sportskom penjanju, u disciplini bolder osvojila treće mesto i bronzanu medalju.

Tata Slobodan, poznati niški planinar i majka Vesna, nekadašnja Balkanska prvakinja u sportskom penjanju prezadovoljni su Stašinim uspehom.

Staša je u protekloj godini proglašena i za najbolju sportistkinju Niša, dok se godinu dana pre toga okitila i titulom svetske juniorske prvakinje u disciplini bolder. Naredna godina biće kvalifikaciona za Olimpijske igre u Tokiju.

U svakom slučaju Svetsko prvenstvo je arhivirano. Slede Adidas Rokstars takmičenje najvećih penjačkih Zvezda, kao I Svetski kup koji će biti održan u Kranju…Roditelji su za prijatelje priredili kratko slavlje u prostorijama kluba.

Staša vremena za slavlje nema. Ona je svoj cilj zacrtala još pre dve godine kada je potvrdjeno da je sportsko penjanje uvršteno kao zvanični sport za Olimpijske igre u Tokiju. Na prijemu u Gradskoj kući u Nišu pre dve godine Staša je najavila visoke domete.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.