Velika pobeda niških stonoteniserki (VIDEO)

Velika pobeda niških stonoteniserki (VIDEO)

Velika pobeda stonoteniserki „Josip Kolumba“. Niški superligaš slavio je u 7. kolu protiv ekipe za koju  nastupaju dve aktuelne državne reprezentativke i koji je direktan konkurent za ulazak u plej of. Ekipa  Obilić Aleva iz Novog Kneževca poražena je i to maksimalnim rezultatom  4-0.

Susret je otvorila Monika Molnar Knežević koja je savladala aktuelnu državnu šampionku i standardnu reprezentativku Anetu Maksuti i time otškrinula vrata važnoj pobedi…Kako je Monika krenula tako je nastavila Ivana Vejnović koja je uspela da dobije još jednu reprezentativku Srbije – Draganu Vignjević i to prilično ubedljivo sa 3-0.

Taktika je urodila plodom pa je Olga Mijailović u trećem meču igrala protiv protivnice od koje je objektivno bolja. Olga dobija sa 3-1 i dovodi svoj tim na korak od maksimalne pobede….A da tako zaista i bude potrudila se Monika Molnar Knežević koja posle velike borbe dobija i Draganu Vignjević i pokazuje da se nalazi u velikoj formi.

Izuzetno zadovoljan posle meča bio je Dušan Popović, „alfa i omega“ niškog kluba. Savladana je ekipa koja je po renkingu među dve najbolje u Srbiji.

Do kraja prvog dela prvenstva ostala su još dva kola, a ekipu iz Niša očekuju mečevi  protiv ekipa Vršca i Vojvodine iz Novog Sada. To jesu ekipe iz donjeg dela tabele koje su na papiru slabiji protivnik i u slučaju povoljnog rezultata, niški tim drugi deo sezone dočekao bi po planu, na poziciji koja vodi u plej of.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.