Vaterpolisti Naisa dobili novog trenera

Vaterpolisti Naisa dobili novog trenera

Novi šef stručnog štaba Vaterpolo kluba Nais je Miloš Saković. U pitanju je stručnjak iz Beograda, koji je i aktuelni selektor Indonezije.

Vaterpolo kalendar za narednu sezonu još uvek nije poznat, a prema rečima predsednika Naisa Gorana Živića, dolazak Sakovića u Niš očekuje se 1. jula.

-Odlučili smo se na ovak korak, pre svega da bi podigli nivo u radu sa mlađim kategorijama. Saković neće biti samo trener prvog tima, već će koordinisati radom svih mlađih kategorija, koje će trenirati prema njegovom planu i programu. Nismo se tek tako odlučili za njega. Dugo ga pratimo i sada nam se ukazala prilika da ga dovedemo. On je radio u Crvenoj zvezdi, a praktično je formirao beogradski Singidunum, u kojem je postavio ozbiljne temelje u radu sa mladim igračima. U Nišu ga očekujemo 1. jula, a potom će on napraviti model priprema za narednu sezonu. Moram da kažem da će naš dosadašnji trener Stefan Luković ostati u klubu, a Saković će odlučiti da li će on biti uz prvi tim ili će predvoditi neku od mlađih selekcija. Luković je u finišu prošle sezone odradio dobar posao u Naisu, u pitanju je naš čovek i za njega će u klubu uvek biti mesta. Takođe, dogovorili smo sa Sakovićem da on ostane na funkciji selektora Indonezije, jer to kalendarski neće remetiti njegov rad Naisu – rekao je Živić.


Povezane vesti

Kalči samo bod protiv Letećeg Holanđanina (VIDEO)

Posle serije loših rezultata, futsaleri  Kalče imali su priliku da u duelu sa ekipom Letećeg Holanđanina ostvare pobedu i povrate

Interaktivni čas na temu sporta održan u OŠ dr Zoran Đinđić u Brzom Brodu (VIDEO)

Ugledni čas za II razred, na temu sporta organizovan je u osnovnoj školi Dr Zoran Djindjić u Brzom brodu. Interaktivna

Teniseri TAŽ-a dominiraju regionom

U Nišu se ovog vikenda na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) igralo Otvoreno prvenstvo Niša za tenisere i teniserke do

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.