U petak kreće sa radom bazen u Babušnici (VIDEO)

U petak kreće sa radom bazen u Babušnici (VIDEO)

 

 

Sezona rekreacije na vodi polako se zahuktava. Mnogi gradovi otvaraju svoje kupališne komplekse pod vedrim nebom, a među njima je i Babušnica, koja se može pohvaliti jednim od najvećih i najlepših bazena u regionu.  Kapije ovog rekreativnog centra otvaraju se u petak 17. juna, a dobrodošlica kupačima upriličena je besplatnim ulaskom na bazen i tog dana i tokom vikenda.

 

Od ponedeljka 20. juna, cena dnevne ulaznice iznosiće 180 dinara, mesečne 1800, a sezonska karta koštaće 3200 dinara. Ipak, i ove godine, izdvojena je privilegovana grupa kupača za koje će ulaz na bazen ostati besplatan.

 

Prošlogodišnja kupališna sezona na babušničkom bazenu bila je fantastična, pa u Turističkoj organizaciji ove opštine s razlogom veruju da će se to ponoviti.

 

Babušnički kupači i gosti koji dolaze iz okolnih mesta i gradova naviknuti su na sadržaje koji im omogućavaju dobar provod i dobru rekreaciju. Za najmlađe će ponovo biti organizovana školica plivanja, a postoji naznaka da bi ovog leta mogli da se oprobaju i u vaterpolu. Organizatori pratećih manifestacija veruju da će ponovo biti i zumbe i drugih vidova fitnesa, a da bi svima bilo prijatno u bazenu i pored vode, zamenje su cevi na sistemu, aktivirani solarni paneli, obezbeđeno još 50 ležaljki, predviđeni razni prodajni i izložbeni štandovi, kao i kulurni sadržaji poput iznajmljivanja knjiga kupačima i koncerata u večernjim časovima.

 

Bez obzira što tek otvaraju predstojeću, u Turističkoj organizaciji Babušnice već imaju interesantne planove i za sledeću. Reč je o noćnom kupanju.

 

Zabava i rekreacija na vodi, ukoliko vremenski uslovi dozvole, trajaće do 10. septembra, a svakodnevni rad bazena je od 10 do 19 sati.

 

 

 

 


 


Povezane vesti

Naisa protiv “iznenda” pojačanog Bekamenta kreće ka tituli (VIDEO)

ŽRK Naisa kreće u doigravanje za titulu. Splet različitih okolnosti je hteo da lider na tabeli dobije najjačeg mogućeg protivnika.

Planinarski slet “Suva planina – Ploče”

Planinari iz različitih klubova okupiće se u nedelju kako bi na relaciji Suva planina – Ploče organizovali takozvani “Slet planinara”.

Eurofarm Rabotnik testira Železničar

Rukometaši Žečezničara uveliko se pripremaju za nastavak sezone u SEHA ligi, a generalnu probu imaće sa jesenjim prvakom Makedonije Eurofarm

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.