ping pong

U Nišu potpisan ugovor o organizaciji Kupa Radivoja Koraća

U Nišu potpisan ugovor o organizaciji Kupa Radivoja Koraća

U Gradskoj kući u Nišu gradonačelnik Niša Darko Bulatović i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević, potpisali su ugovor o organizaciji Kupa Radivoja Koraća. Niš je grad rekorder u organizaciji završnica kup takmičenja, petnaesti put će se u dvorani “Čair” podići trofej namenjen pobedniku ovog takmičenja. Pod imenom Kup Radivoja Koraća završni turniri se održavaju od 2003. godine, a Niš će deseti put, peti uzastopno,  ugostiti osam ekipa u borbi za popularnu “Žućkovu levicu.

“Evo prilike da se još jednom pokažemo kao dobri domaćini značajnog sportskog događaja koji zaokuplja veliku pažnju sportske javnosti, uz prisustvo velikog broja naših sugrađana, sportista, navijača i svih ljubitelja košarke.Verujem da će sve proteći u pravoj sportskoj atmosferi i odličnoj organizaciji i da ćemo potvrditi zašto smo domaćini peti put uzastopno. Još jednom hvala Košarkaškom savez Srbije na razumevanju i poverenju da i ove godine damo naš dprinos jednom od naših najtreofejnijih sportova” – istakao je Darko Bulatović, gradonačelnik Niša.

“Čini mi se da je Niš postao “većinski vlasnik” našeg kupa, sa velikim zadovoljstvom sam opet  ovde i nemam dilemu da će i ove godine Niš biti sjajan domaćin zajedno sa Regionalnim košarkaškim savezom “Istočna Srbija”. Velika zahvalnost za sve ono što je urađeno u prethodnom periodu i puno sreće želim svim ekipama koje su se kvalifikovale. Zahvaljujem i svim ljudima iz Niša koji iz godine u godinu dižu ovaj turnir na viši nivo, siguran sam da će to i ove godine biti jako dobro” – izjavio je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Na turniru učestvuje osam ekipa: Crvena zvezda mts, Partizan NIS, FMP, Mega Bemaks, Dinamik VIP PAY, Borac, Novi Pazar i Sveti Đorđe. Kup Radivoja Koraća na program je od 14. do 17. februara.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.