Rekordan broj učesnika na Asteriks tekvondo kupu (VIDEO)

Rekordan broj učesnika na Asteriks tekvondo kupu (VIDEO)

 

Niš je minulog vikenda bio centar evropskog tekvondoa. 6. Asteriks kup okupio je u hali “Čair” nekoliko hiljada takmičara, trenera i zaljubljenika u tekvondo iz velikog broja evropskih zemalja.

 

Upravo su rezultati naših reprezentativaca na najvećim smotrama tekvondoa doveli do ekspanzije ovog sporta u Srbiji. Ti rezultati bili su i najbolja preporuka da se u Nišu, na Asteriks kupu nadje I veliki broj takmičara iz regiona. Pored toga, Asteriks klub je i na prethodnim turnirima koje je organizovao pokazao da je dobar domaćin.

 

I ovoga puta, na svakom koraku pljuštale su pohvale na račun Asteriksa. Velika zahvalnost ide i na adresu Grada Niša, a posebno Sportskog centra “Čair”.

 

Kada je na borilištu više do 1700 takmičara, onda je svakako prioritet dobra organizacija, ali daleko od toga, da na Asteriks kupu nije bilo najviših mogućih očekivanja takmičara iz Niša.

 

Asteriks kup je još jednom opravdao očekivanja. Za razliku od prethodnih izdanja ovog medjunarodnog turnira, takmičenja su ovoga puta bila rasporedjena na dva dana, tako da je većina takmičara u Nišu provela produženi vikend…za sticanje medjunarodnog iskustva, ali i za upoznavanje sa našim gradom.

 

 

 

 


 


Povezane vesti

Želja počeo pripreme sa novim trenerom

U odnosu na prošlogodišnji, početak priprema Železničara za ovu sezonu – skroman. Bez pompeznih izjava, bez mnogo novih igrača, bez

U Sofiji održan žreb Evrobasketa za košarkaše u kolicima

U sredu je u organizaciji  Međunarodne federacije košarke u kolicima (IWBF) održan žreb za Evropsko prvenstvo C divizije koji će

Konstantin časno do samog kraja – nastradao Spartak (VIDEO)

Iako odavno otpisani, suočeni sa skraćenim rosterom (Rendal se vratio u SAD, Luka Živković – povređen) u Konstantinu su rešeni

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.