Prva trka rolera ove sezone u Čairu (VIDEO)

Prva trka rolera ove sezone u Čairu (VIDEO)

Roler kup Srbije 2020 ipak će biti održan. Ovogodišnja finalna, a ujedno i jedina prvenstvena trka u brzinskoj voženji rolera zakazana je za subotu 19. septembra u 16 sati u niškom parku Čair.

Učešće na Kupu imaju svi zainetesovani takmičari iz Niša i cele Srbije, a kategorizacija učesnika je, kako je navedeno u raspisu takmičenja, izvršena prema uzrastu.

Kao i na prošlogodišnjem Prvenstvu, deca do osam godina voze poligon spretnosti i okreću jedan brzinski krug dužine 250 metara. Stariji takmičari, u zavisnosti od uzrasta, voze staze od 500 do 1500 metara.

Organizator je za pobednike obezbedio medalje, dok će četvrtoplasirani i petoplasirani dobiti diplomu.

Prijavljivanje za učešće na ovom događaju može se izvršiti preko fb stranice Sportskog kluba Extreme ili na telefom 064 1275 000, slanjem prijave na meil sportskiklubextreme@hotmail.com ili na licu mesta, sat vremena pre početka takmičenja.

Roler kup 2020 predviđen je zvaničnim takmičarskim kalendarom Srpske Skejtbord Roler federacije ali je, podsetimo, zbog pogoršanja situacije sa korona virusom, takmičenje odgođeno dok se za to ne steknu uslovi i dobije dozvola nadležnih organa.

Realizator Roler kupa Srbije 2020 je Sportsko udruženje Extreme iz Niša koje dok su pokrovitelji manifestacije Grad Niš, GOMedijana i GO Crveni Krst.


Povezane vesti

Prvi Kup grada Niša u 3×3 basketu pripao ekipi Bele Palanke (VIDEO)

Od novembra se u Nišu održava zanimljivo takmičenje u baseketu tri na tri pod nazivom “3×3 liga Niš”. Ligu čini

Veliko pojačanje za niške košarkaše u kolicima

Jedan od najboljih naših igrača košarke u kolicima, Boban Stanković, dogovorio je jednonedeljnu saradnju sa KKK “Nais” iz Niša. Ovo

Crvena Zvezda i Partizan u finalu Kupa Radivoja Koraća (VIDEO)

Prognoze su se obistinile. Naša dva najtrofejnija kluba susrešće se u finalu Kupa Radivoja Koraća. Bez većih poteškoća prebrodili su

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.