ping pong

Projekat „Stop! Svi na sport“ ponovo okupio niške đake

Projekat „Stop! Svi na sport“ ponovo okupio niške đake

Popularna manifestacija „Stop! Svi na sport“ koja promoviše zdrave stilove života, sportsko ponašanje, toleranciju i bezbednost, i ove godine okupila je veliki broj osnovaca iz niških i okolnih škola.

Svečano otvaranje održano je kod Dečjeg centra u parku Čair, a u prvom polufinalnom danu učestvovali su đaci iz OŠ „Milan Rakić“,OŠ „Đura Jakšić“ – Jelašnica,OŠ „Vojislav Ilić“, „Car Konstantin“,  „Ivan Goran Kovačić“,  „Dušan Radović“,  „Ivo Andrić“,  „Dositej Obradović“,OŠ “Sreten Mladenović Mika” i iz Specijalne škole„Bubanj“. 

Četvrtaci su svoju spretnost pokazali na nekoliko improvizovanihpoligona koje su postavili niški sportski klubovi. Za odbojku je bio zadužen OK „Stampedo“, za atletiku AK „Železničar“, za streličarstvo „Naissus – 2003“ za gimnastiku GK „Niš“, za tekvondo „Asteriks“ i za orijentiring PK „Železničar“. Za precizno merenje vremena zaduženi su policajci.

Drugi polufinalni dan u kome će se nadmetati još desetak škola, održaće se već sutradan – 22. maja, dok je 23. maj rezervisan za finalni megdan najboljih.

Organizatori akcije „Stop! Svi na sport“ i ove godine su Sportski savez Niša,  Policijska uprava i Školska upra, a događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.