Plivači „Svetog Nikole“ izneli iz leskovačkog bazena 38 medalja

Plivači „Svetog Nikole“ izneli iz leskovačkog bazena 38 medalja

Takmičari Plivačkog kluba „Sveti Nikola“ zabeželili su uspešan nastup na upravo održanom, desetom po redu „Leskovačkom pobedniku 2020“.

Plivači ovog niškog kluba su, u konkurenciji 344 takmičara iz 18 klubova, izborili čak 38 medalja -12 zlatnih, 14 srebrnih i 12 bronzanih.

„Sveti Nikola“ je na mitingu u Leskovcu nastupio sa čak 47 plivača, a medalje za svoj klub osvojili su: Aleksandar Laković (4 zlatne), Strahinja Stanković (2 zlatne), Vuk Nikolić (2 zlatne i 1 srebrna), Slaviša Mitić (1 zlatnu i 3 srebrne), Uroš Canić (1 srebrna i 1 bronzana), Uroš Stojić (1 srebrna i 1 bronzana), Tadija Ćirić (1 srebrna), Aleksa Jovanović (1 srebrna), Vasilije Petrović (1 srebrna), Željko Đorđević (2 bronzane), Kosta Jelić (1 bronzana), Ognjen Spasić (1 bronzana), Đorđe Jovanovič (1 bronzana), Nina Stanojević (2 zlatne i 1 bronzana), Petra Đorđević (1 zlatna, 1 srebrna i 1 bronzana), Mina Nikolić (2 srebrne), Petra Živković (2 bronzane) i Petra Vučić (1 bronzana).

U štafetnim trkama – 4×50 kraul, PK „Sveti Nikola osovjio je 2 druga mesta, a svi ti rezultati doveli su ovaj niški klub na drugu poziciju u ekipnom plasmanu.

U „Svetom Nikoli“ ističu da su, imajući u vidu tromesečnu pauzu u trenizima zbog pandemije korona virusa, i činjenicu da je poslednje takmičenje na kome su nastupili održano još početkom marta, izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima.


Povezane vesti

Naisa se provukla protiv fenjeraša (VIDEO)

Rukometašice Naise odigrale su najlošiji meč ove sezone, ali su ipak uspele da slave sa 32-31 protiv ekipe Voždovca koja

Jovica Antonić na tribini o košarci u Nišu

Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća počinje 15. februara i u Nišu se već oseća “košarkaška groznica”. Kao i svake godine

Naisa sa Pelisterom za četvrtfinale Čelendž Kupa

Rukovodstvo ŽRK Naise izuzetno je zadovoljno žrebom za 1/8 finala Čekendž kupa. Žrebom koji je održan u Beču odlučeno je

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.