ONI DOLAZE: Petar Mitić (VIDEO)

ONI DOLAZE: Petar Mitić (VIDEO)

Na kraju našeg serijala “Oni dolaze” predstavljamo vam mladog plivača iz PK Nais iz Niša, Petra Mitića.

Trinaestogodišnji plivač višestruki je osvajač medalja na državnim takmičenjima, a zanimljivo je da se i njegova dva mlađa brata uspešno bave istim sportom.

Kada poslušamo njegovu priču bićemo spremni da počnemo sa glasanjim i izborom najboljeg mladog sportiste Niša.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Redakcija Sporta juga pokrenula je serijal „Oni dolaze…“ u kome će, kroz kratke video zapise predstaviti talentovane mlade spotiste pred kojima je obećavajuća sportska karijera.

Na portalu Sport juga (www.sportjuga.rs), u periodu od jula do decembar 2020.godine, na svakih 7 dana, biće predstavljen po jedan uspešan mladi sportista. Kratka prča o njemu cele nedelje će stajati na naslovnoj strani portala. Na taj način će, do kraja godine, biti predstavljeno dvadeset četvoro mladih sportista.

 

U poslednjoj sedmici decembra, nakon što budu predstavljeni svi kandidati, Sport juga organizovaće glasanje za najboljeg mladog sportistu u 2020.godini. Mogućnost da glasaju imaće svi posetioci portala www.sportjuga.rs.

 

Informativno-edukativni internet serijal „Oni dolaze…“ namenjen je deci i mladima, kako bi lakše izabrali sport za sebe i bili motivisani da pojačaju ličnu fizičku aktivnost. Cilj je informisanje dece i mladih, ali i svih građanao značaju bavljenja sportom, kroz pojedinačne, lične primere uspešnih mladih sportista.

 

Značaj ovog sadržaja prepoznao je i Sekretarijat za kulturu i informisanje Gradske uprave Grada Niša koji je podržao serijal „Oni dolaze…“.


Povezane vesti

Naisa sigurna protiv Zaječara. Sledi reprezentativna pauza (VIDEO)

  Rukometašice Naise sigurnom igrom savladale su ekipu Zaječara rezultatom 33-28 (16-15). Naisa je u ovom meču bila izraziti favorit,

U meču zatvorenom za javnost u Čairu Srbija bolja od Bugarske

  Srpska košarkaška reprezentacija je od subote u Nišu gde se priprema za kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo. 30. juna

ŽFK Radnički na turniru za najmlađe otkrio nove “bisere” (VIDEO)

  Drugu godinu zaredom Ženski fudbalski klub Radnički iz Niša organizovao je turnir “Biseri i drugarstvo” na kome učestvuju najmlađe

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.