Niški Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja spreman za upis novih studenata (VIDEO)

Niški Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja spreman za upis novih studenata (VIDEO)

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu najavljuje upis novih studenata na osnovne akademske i osnovne strukovne studije za akademsku 2021/22. godinu.

 

Prijava kandidata za pripremnu nastava obavljaće se od 7. do 11. juna na šalteru Službe za nastavu i studentska pitanja od 9 do 14 sati, ili na internet adresi pripremna_nastava@fsfv.ni.ac.rs.

 

 

Pripremna nastava održaće se od 14. do 18. juna.

 

Prijava kandidata za polaganje prijemnog ispita održava se od  21. do 25. juna. Termini polaganja prijemnog ispita naknadno će biti objavljeni na sajtu Fakulteta https://www.fsfv.ni.ac.rs/studenti.

 

Prijemni ispit za osnovne akademske studije sastoji se iz pet segmenata, te bi budući brucoši trebalo uspešno da polože test opšte informisanosti iz oblasti sporta, test plivanja, test opštih motoričkih sposobnost, test trčanja i test specifično motoričkih sposobnosti sa loptom.

 

Sve informacije o upisu istaknute su na sajtu Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja https://www.fsfv.ni.ac.rs/studenti/upis, ili se mogu dobiti pozivom na broj 018 510 – 900.

 

 

 


Povezane vesti

Poraz Naise na kraju polusezone (VIDEO)

Rukometašice Naise prvenstvenu polusezonu završile su ubedljivim porazom od ekipe Bekamenta, rezultatom 27-34 . Već na startu susreta videlo se

U pravoj goleadi Radnički doživeo drugi poraz na pripremama

Fudbaleri  Radničkog poraženi su u drugom pripremnon meču u Antaliji od ekipe Alanije iz Vladikavkaza rezultatom 5:3 (2:1).  Do povratka

Još jedan košarkaški turnir u Nišu!

Niš će predstojećeg vikenda biti domaćin još jednog košarkaškog turnira. U organizaciji Košarkaškog kluba Ratnici iz Niša održaće se Finalni

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.