Najbolji srpski takmičari u trapu gađali na strelištu u Čamurliji (VIDEO)

Najbolji srpski takmičari u trapu gađali na strelištu u Čamurliji (VIDEO)

Na strelištu Čamurlija pored Niša održano je takmičenje u gadjanju glinenih golubova. Po izuzetno lepom vremenu okupili su se pucači iz cele Srbije.

U konkurenciji više od 40 takmičara, pobedio je takmičar iz Pukovca, koji je u super finalu bio bolji od strelca iz Čačka.

Miroslav Dimitrijević je u raspucavanju iza sebe ostavio takmičara iz Čačka.

Medalja u pojedinačnoj konkurenciji je za dlaku izbeglaiskusnom Iliji Mitroviću, ali je i njegovom zaslugom, njegova ekipa iz Kaća stigla do ekipnog prvog mesta.

Sami domaćini, Streljački klub „Trap018“ iz Niša zadovoljio se ekipno trećim mestom, ali kako sami kažu, najbitnije je da su se pokazali kao dobri domaćini.

Streljački klub „Trap018“ iz Niša pokazao je da zna kako se organizuju kvalitetni pucački dani. U ovom klubu nadaju se da će ovo takmičenje postati tradicionalno.

Otvoreno prvenstvo Niša u gadjanju glinenih golubova održano je pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni krst i uz podršku Sportskog saveza Niša i brojnih prijatelja i sponzora koji su za najuspešnije obezbedili vredne nagrade.

 


Povezane vesti

Sjajan rukomet i atmosfera u hali “Banjica” u Beloj Palanci (VIDEO)

Rukometni klub „Bela Palanka“ sudeći po utakmici sa ekipom Vranja i ove godine igraće važnu ulogu u Super „B“ ligi.

Saradnja dva velika brenda na jugu Srbije (VIDEO)

Prošlo je vreme kada su se vrhunski rezultati postizali na  čist talenat, jer je u savremenom sportu  neophodan stalni i

Perfektan skor i apsolutna dominacija Kinezisa na Prvenstvu Centralne Srbije za juniore

  Univerzitetski džudo i sambo klub „Kinezis“ je na neverovatan način, perfektnim skorom, trijumfovao na Prvenstvu Centralne Srbije za juniore.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.