Naisa brusi formu (VIDEO)

Naisa brusi formu (VIDEO)

Rukometašice Naise imaju visoke ciljeve u 2020-oj godini. Ambiciozna uprava na čelu sa Milošem Stojanovićem, a u dogovoru sa Stručnim štabom dovela je neophodna pojačanja kako bi se niški tim bio konkurentan za najviši plasman u Super ligi Srbije, ali kako bi se i u Čelendž kupu otišlo makar korak dalje nego prošle sezone.

Svetislav Jovanović je ekipu odavno okupio kako bi pripreme za nastavak sezone bile adekvatno sprovedene. Naisa se za prolećni deo prvenstva priprema u Nišu, a nedostatak adekvatnih sparing partnera  (planirani dueli otkazani jer su potencijalni protivnici tek krenuli sa pripremama) uslovio je da šef Stručnog štaba ekipu podeli u dva tabora kako bi sparingovale u kontrolnoj utakmici.

Konture novog, ojačanog tima se već naziru. Novopridošle igračice doprinose svaka na svoj način, a ozbiljan odnos svih igračica na ovom susretu potvrđuje da se izuzetno posvećeno prilazi nastavku šampionata.

Strateg Nišlijki insistira na čvrstoj igri u odbrani uz brzu tranziciju i prvi utisak je da je Naisa dobila na brzini i čvrstini dolaskom novih igračica.

Naisa se nalazi na trećem mestu na tabeli, ali u drugom delu prvenstva dočekuje ekipe od kojih je poražena u prvom delu – Jagodinu i Bekament. Nakon toga se igra i plej of, tako da je daleko od toga da je nešto u prvenstvu odlučeno.

Zbog obaveza u Čelendž kupu, Naisa će nastavak prvenstva započeti malo ranije, 25.januara, kada u halu „Čair“ od 18,30 gostuje ekipa Mladosti iz Nove Pazove.

Nekoliko dana nakon toga -1.februara Naisa igra prvu utakmicu 1/8 finala Čelendž kupa protiv ekipe HIB handbal iz Graca. Revanš je nedelju dana kasnije u hali „Čair“.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.