Džudisti Kinezisa aktivni volonteri (VIDEO)

Džudisti Kinezisa aktivni volonteri (VIDEO)

Takmičarska godina sjajno je krenula za mlađe kategorije univerzitetskog Džudo kluba „Kinezis“. Gde god su se pojavili osvajali su medalje…Planirano je da već u martu tim tempom nastave juniori, a onda i seniori.

Uvedeno je vanredno stanje i takmičenja, kao i treninzi su suspendovani. I pre zvanične odluke nadležnih organa u Srbiji Džudo savez Srbije je znao šta mu valja činiti, ističe prof.dr Milovan Bratić, predsednik UO Džudo saveza Srbije.

Džudisti, kao i svi ostali sportisti morali su da povuču „ručnu“ kočnicu kada su treninzi u pitanju, ali je znatni broj ovih mladih ljudi uključen oko pomoći najstarijim sugrađanima. I pre nego što je gradski krfizni štab pozvao sportiste do 45 godina da se stave na raspolaganje i volontiraju, mnogi džudisti Kinezisa su već bili aktivni na tom planu.

Univerzitetski džudo klub Kinezis je zastao sa treninzima, ali sam Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu uspeo je da se brzo reorganizuje tako da se nastava odvija u skladu sa datim okolnostima.

Sa popularnog DIF-a poručuju da su optimisti i da očekuju da će se relativno brzo  život vratiti u normalu, ali da bi tako i bilo, apeluju na sugrađane da i dalje budu disciplinovani i da ostanu kod kuće.


Povezane vesti

Težak poraz Studenta

Košarkašice Studenta u veoma važnom meču u borbi za opstanak, na svom terenu u hali OŠ Dušan Radović, pretrpele su

Mlade igračice Naise na rukometnom kampu na Borskom jezeru

I ove godine, 39. put održava se međunarodni tradicionalni rukometni kamp „Borsko jezero“. Od 2.-9.jula na Borskom jezeru boravi veliki

Dan otvorenih vrata na Fakultetu sporta i fizičke kulture u Nišu (VIDEO)

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu otvorio je svoja vrata za sve zainteresovane koji bi školovanje da nastave na

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.