ping pong

“Basket iz bloka” u Babušnici

“Basket iz bloka” u Babušnici

Posle uspešno orgamizovanog 3×3 turnira u okviru Roda prvenstva Srbije, Babušnica će naredne subote biti i domaćin humanitarnom turniru pod nazivom “3×3 Basket iz bloka”. Irganizator turnira je Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”, a uplatom i učešćem na turniru direktno se pomažu socijalno-ugrožene porodice sa četvoro i više dece.

 

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” od 2006. godine prikupila je preko 6,6 miliona evra i pomogla 2.700 porodica koje žive širom Balkana. Kroz ideju “Trojka iz bloka” do sada je od 2012. godine organizovano više od 1000 različitih turnira u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta.

 

“Trojka iz bloka”  je do sada uz pomoć više od 40.000 takmičara prikupila preko 970.000 evra od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila, 26 kuća, jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.

 

Turnir u Babušnici je zakazan za subotu 28. avgust sa početkom od 17 časova, a igraće se na starom igralištu. Ekipu čine 4 igrača (3 plus 1 rezerva) i kotizacija po ekipi je 1200 dinara. Ekipe se mogu prijaviti u apotekama Antić u Babušnici i Pirotu, a dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona 062 101 95 37.

 

 

 

 


Povezane vesti

AKL: Milenković – MVP, Medvedi- najatraktivniji

  Trećina regularnog dela Amaterske košarkaške lige je gotova, a rezultati su šarenoliki. Dok su neke ekipe opravdale svoju reputaciju,

Omladinski košarkaški klub Sokobanja

Košarka je jedan od najpopularnijih sportova u Sokobanji. Veliki broj mladih zainteresovan je za igru pod obručima, a Omladinski košarkaški 

Niške ekipe najuspešnije na trećem po redu 3×3 turniru GO Pantelej (VIDEO)

Ovogodišnji humanitarni 3×3 turnir koji, u sistemu Roda prvenstva Srbije organizuje Gradska opština Pantelej, protekao je u znaku domaćih ekipa.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.