Atletičarke “Niškog maratona” uspešno otvorile sezonu

Atletičarke “Niškog maratona” uspešno otvorile sezonu

Proteklog vikenda održano je prvo atletsko talmičenje ove godine. U dvorani Akademija okupilo se više od 400 pionira i juniora na Otvorenom Prvenstvu Beograda.

 

Ekipu “Niškog maratona” predstavljale su dve takmičarke u konkurenciji mlađih pionirki. One su u  disciplini 200m ostvarile odlične rezultate uz obaranje svojih ličnih rekorda.

 

U konkurenciji bezmalo 60 atletičarki, Hana Ristović, devojčica rođena 2008. bila je 3. sa novim ličnim rekordom u dvorani – 28.40. U istoj disciplini Milica Pejčić (2009. godište) takođe sa novim ličnim rekordom (30.46),  zauzela je 15. mesto, ali treba napomenuti da je bila najbolje plasirana računajući  takmičarke koje su 2009. godište  i mlađe.

 

U niškom klubu ističu da su zadovoljni načinom kako su započeli ovogodišnju sezonu i nadaju se dobrom nizu rezultata na ostalim takmičenjima.

 

Prvenstvo je održano bez prisustva publike (samo, sudije, takmičari i treneri), a po preporučenim pravilima ponašnja, shodno epidemiološkoj situaciji.


Povezane vesti

Kik-boks trofej Niša: dominacija domaćih boraca – Novak pobedio nokautom (VIDEO)

Nišlije su, prethodne večeri, uživale u spektakularnoj kik-boks reviji na otvorenom. Na keju pored Nišave odigrao se “Kik-boks trofej Niša”,

Želja dočekuje Partizan i priželjkuje pobedu

U sedmom kolu ARKUS lige rukometaši Železničara dočekaće Partizan. U niškom timu priželjkuju pobedu i pozivaju navijače da dođu u

Napredak pobednik memorijala “Milan Milošević Mica” (VIDEO)

Deseti memorijalni turnir “Milan Milošević Mica” odigran je za vikend 15. i 16. septembra u sali OŠ “Dušan Radović” u

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.