Akcija “Stop! Svi na sport” nastavlja da živi (VIDEO)

Akcija “Stop! Svi na sport” nastavlja da živi (VIDEO)

Tradicionalna akcija „Stop! Svi na sport“ realizovana je i u otežanim Covid uslovima. Format jeste bio izmenjen, ali ono što je najvažnije, uključen je veliki broj dece.

 

Ovoga puta nisu se između sebe nadmetali osnovci iz različitih škola, već su praktično bila organizovana školska takmičenja.

 

Akcija je i u ovakvom formatu naišla na dobar prijem kod osnovaca. Masovan odziv zabeležen je u Osnovnoj školi „Dušan Radović“.

 

Među osvajačima zlatne medalje našli su se i učenici ove škole Milica Pejčić i Nikola Bogdanović.

 

Učenici OŠ „Dušan Radović“ godinama unazad beleže odlične rezultate, a svakako da tome doprinose i sjajni uslovi na otvorenim sportskim terenima kojima se ova niška škola ponosi.

 

Ovoga puta, u okviru akcije „Stop! Svi na sport“ svi učenici niških škola imali su  jednake uslove. Za osmišljavanje poligona bili su zaduženi predstavnici Tekvondo kluba „Asteriks“ i Atletskog kluba „Železničar“.

 

Pokrovitelj akcije „Stop!Svi na sport“ jeste Grad Niš, preko Gradske uprave za društvene delatnosti!!!

 


Povezane vesti

Atletičari “Železničara” ponovo na zajedničkim treninzima (VIDEO)

Sa radom su zvanično krenuli i atletičari niškog Železničara. Atletičari su uspevali da koliko-toliko održe formu. Individualno se radilo onoliko

Veliki balkanski karate seminar (VIDEO)

Na području Srbije, Bugarske i Makedonije ovih dana održan je zanimljiv karate seminar. Jedan od organizatora, Karate-do klub „Ki“ iz

Aleksa Ćirić iz Bele Palanke prvak Srbije u tenisu

Belopalančanin Aleksa Ćirić, član TK Niketa Remezijanski postao je prvak Srbije u dvorani za 2018. godinu, u konkurenciji juniora do

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.