Akcija “Stop! Svi na sport” nastavlja da živi (VIDEO)

Akcija “Stop! Svi na sport” nastavlja da živi (VIDEO)

Tradicionalna akcija „Stop! Svi na sport“ realizovana je i u otežanim Covid uslovima. Format jeste bio izmenjen, ali ono što je najvažnije, uključen je veliki broj dece.

 

Ovoga puta nisu se između sebe nadmetali osnovci iz različitih škola, već su praktično bila organizovana školska takmičenja.

 

Akcija je i u ovakvom formatu naišla na dobar prijem kod osnovaca. Masovan odziv zabeležen je u Osnovnoj školi „Dušan Radović“.

 

Među osvajačima zlatne medalje našli su se i učenici ove škole Milica Pejčić i Nikola Bogdanović.

 

Učenici OŠ „Dušan Radović“ godinama unazad beleže odlične rezultate, a svakako da tome doprinose i sjajni uslovi na otvorenim sportskim terenima kojima se ova niška škola ponosi.

 

Ovoga puta, u okviru akcije „Stop! Svi na sport“ svi učenici niških škola imali su  jednake uslove. Za osmišljavanje poligona bili su zaduženi predstavnici Tekvondo kluba „Asteriks“ i Atletskog kluba „Železničar“.

 

Pokrovitelj akcije „Stop!Svi na sport“ jeste Grad Niš, preko Gradske uprave za društvene delatnosti!!!

 


Povezane vesti

“Legenda o niškoj košarci”: Najveći uspesi niške muške košarke (VIDEO)

Najveći uspesi niške muške košarke vezani su za individualna dostignuća igrača iz ovog grada u 21. veku. U petoj epizodi

Rukometaši Železničara osvojili Kup

Rukometaši Železničara osvojili su Kup Srbije savladavši u finalu Vojvodinu rezulltatom 21:19 (8:7). Niški igrači nisu najbolje otvorili meč, pošto

Tradicionalni Evrobalkan kup u stonom tenisu održan u Nišu (VIDEO)

Tradicionalni Evrobalkan kup koji se održava u Nišu još jednom je opravdao očekivanja.U Nišu se igrao dobar stonitenis.Niški stonoteniseri imalisu

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.