Završno okupljanje rukometaša Železničara u ovoj sezoni (VIDEO)

Završno okupljanje rukometaša Železničara u ovoj sezoni (VIDEO)

Rukometni klub Železničar iz Niša, nakon dva i po meseca pauze, okupio je Upravu, Stručni štab i rukometaše da bi se zvanično i razišli ove takmičarske sezone. Odlukom Rukometnog saveza Srbije prvenstvena sezona u ARKUS ligi je poništena, pa rukometašima ništa drugo ne preostaje nego da odmor-produže.

Odluka o poništenju sezone jedina je ispravna u ovom trenutku, mada je svima teško palo jer je ogroman trud pao u vodu. Miroslav Kocić, kapiten Nišlija svestan je da drugačije nije moglo da bude, jer epidemija i dalje traje, a rukomet je izrazito kontakt sport.

Rukometaši su se okupili na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja kako bi obavili testiranja pre odlaska na odmor.

Kolika će biti pauza za sada se još uvek ne zna. Za sada zadnji vikend u avgustu figurira kao mogući termin početka naredne sezone. Predviđene su i neke promene u samom sistemu takmičenja, što nikako nije dobro kada se iz godine u godinu pravila menjaju.

Da podsetimo rukometaši Železničara u trenutku prekida prvenstva nalazili su se na drugom mestu. Trebalo je da igraju plej of sa najboljim timovima iz regionalne lige, ali je sezona suspendovana, a onda i poništena.

Želja je pokazao da se nalazi na putu oporavka uz oslonac na rad sa mlađim igračima i jačanje tima i samog kluba na duže staze. Zbog pandemije Korona virusom procesi su trenutno prekinuti, ali se očekuje da se sa konsolidacijim na svim nivoima nastavi sredinom jula kada bi ekipa ponovo trebalo da bude okupljena.


Povezane vesti

Omasovljavanje sporta u Beloj Palanci – kurs od kog se ne odstupa (VIDEO)

Već nekoliko godina zaredom, razvoj sporta u Beloj Palanci je jedno od primarnih opredeljenja lokalne samouprave. Rezultat takve politike je

Nišlije pred ispadanjem – Partizan opet poveo (VIDEO)

Odbojkaši Niša poraženi su u Čairu u trećoj utakmici plej auta od ekipe Partizana sa 3-2, za novi brejk Beograđana

Naisa ubedljiva na startu drugog dela sezone (VIDEO)

Rukometašice Naise pobedom su startovale u novoj kalendarskoj godini. Savladana je ekipa Zaječara sa 32-22 i još jednom potvrđeno da

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.