“Vukovi 018” zauzimaju sve značajnije mesto na kik boks mapi Srbije (VIDEO)

“Vukovi 018” zauzimaju sve značajnije mesto na kik boks mapi Srbije (VIDEO)

Srbija je svetska sila u kik boksu, a Niš je jedan od vodećig gradova u zemlji što se tog sporta tiče. U gradu na Nišavi pre dve godine formiran je još jedan kik boks klub – “Vukovi 018”. Tiho i nenametljivo, korak po korak, vrednim i mukotrpnim radom stiglo se i do zapaženih rezultata.

 

Uz još uvek mladog, ali već prilično iskusnog Ognjena Mitrovića u klubu je stasala plejada novih takmičara koja je počela da osvaja medalje i na državnim prvenstvima.

 

Oni ističu da je pored dobrih uslova za rad i odlične atmosfere u timu za uspeh najzaslužnija velika požrtvovanost i posvećenost trenera.

 

Iz kluba pozivaju sve zainteresovane da dođu i probaju ovaj sport, rekreativno ili takmičarski, svejedno, vrata su svima otvorena.

 

Ova sezona za takmičare Kik boks kluba “Vukovi 018” i pored svih problema bila je uspešna, a sledeće se uz posvećen i kontinuiran rad, nadaju još boljim rezultatima.

 


Povezane vesti

Mašinac se borio, ali ipak poražen od šampiona (VIDEO)

Fudbalerke niškog Mašinca pretrpele su drugi uzastopni, a četvrti ukupno poraz u tekućem prvenstvu. Nakon neočekivanog neuspeha u Novom Sadu,

Klizanje – Sportski klub Extreme

I ove godine, Klizalište Sportskog centra Čair omogućilo je brojnim Nišlijama sate rekreacije na ledu. Klizačima je, u toku dana,

Beli Jovanović na klupi Železničara do kraja plej-of

Svetislav Beli Jovanović pojačao je stručni štab RK Železničar, te će do kraja plej-ofa sedeti na klupi niškog kluba. Debi

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.