ping pong

Više od sto tenisera iz 30 zemalja naredne nedelje u Nišu

Više od sto tenisera iz 30 zemalja naredne nedelje u Nišu

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 21. do 28. aprila igraće se SERBIA JUNIOR TOUR/Niš OPEN 2018 – međunarodni teniski turnir za juniore i juniorke do 18 godina iz serije ITF. Kvalifikacioni deo turnira počinje u subotu 21. aprila, dok će glavni deo turnira početi u ponedeljak 23. aprila 2018. godine. Finale se igra u subotu 28. aprila.

Za prvi mesto na turniru boriće se preko 100 tenisera i teniserki koji dolaze iz oko 30 zemalja sveta (Srbija, Rusija, Amerika, Austrija, Crna Gora, Slovenija, Bugarska, Italija, Mađarska, BIH, Belorusija, Češka, Kina, Francuska, Norveška, Poljska, Makedonija, Holandija, Grčka, Hrvatska, Japan, Švajcarska, Danska, Slovačka, Švedska, Nemačka…). Ulaz na sve mečeve je besplatan, a početak programa je predviđen za 09 sati.

„Pripreme za turnir ulaze u završnu fazu i mi smo spremni da budemo dobri domaćini najboljim juniorima i juniorkama. Učešće će uzeti i teniseri i teniserke naše akademije, pozivam sve ljubitelje tenisa da budu naša podrška da ostvarimo što bolji rezultat“ – istakao je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a i direktor turnira.

Teniska akademija Živković – TAŽ je počeo sa radom aprila 2008. godine kao prva teniska akademija u Srbiji sa dva teniska terena. TAŽ danas ima 10 teniskih terena i u ovoj godini će obeležiti prvu deceniju rada.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.