Vaterpolo sezona bačena u vodu – u Naisu razočarani odlukom VSS (VIDEO)

Vaterpolo sezona bačena u vodu – u Naisu razočarani odlukom VSS (VIDEO)

U Vaterpolo klubu „Nais“ razočarani su odlukom VSS da se prekinu utakmice aktuelnog Prvenstva Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji bez utvrđivanja konačnog plasmana.

U saopštenju „Naisa“ navodi se da u klubu smatraju da je uprkos vanrednim okolnostima izazvanim pandemijom, mogao biti uložen dodatni napor da se takmičenje nastavi, prvenstvo privede kraju i sezona učini regularnom.

„Kao što su neki drugi sportovi pronašli model za nastavak takmičenja, ubeđeni smo da je to moglo da se uradi i u vaterpolu. Čitava jedna sezona bačena je u vodu, a najveći gubitnici su naravno sami sportisti. U vaterpolo sezoni 2019/20 pobednik je na žalost Kovid 19, a da li je samo on?… Vreme će pokazati“ , kažu niški vaterpolisti u svojoj objavi na zvanično fejsbuk stranici kluba.

Vaterpolo klub „Nais“ takođe je najavio da keće sa pripremama za predstojeću letnju vaterpolo ligu, jer se bazen Čair od ponedeljka 1. juna,  otvara za trenažne procese.


Povezane vesti

Knjaževčani najjači Srbi u benč presu bez opreme

Knjaževčani su još jednom izdominirali u dizanju tegova. Na državnom prvenstvu, održanom protekle subote u Vranju, takmičari Pauerlifting kluba „Knjaževac“

Poraz Radničkog od Crvene Zvezde pred utakmicu sezone

U proteklih nedelju dana Radnički je odigrao dve izuzetno teške utakmice i u obe je poražen sa po 2-0. Nišlije

Roleraši odvozili svoju prvu trku (VIDEO)

Uprkos koroni koja je paralisala čitavu planetu, roleraši su uspeli da odvozaju svoje dugo priželjkivane takmičarske krugove. U niškom parku

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.