U prodaji ulaznice za mečeve mlade fudbalske reprezentacije Srbije na Čairu

U prodaji ulaznice za mečeve mlade fudbalske reprezentacije Srbije na Čairu

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigraće u Nišu dve utakmice u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021. godine. Prvi meč na Čairu, na programu je 15. novembra protivnik je Estonija, četiri dana kasnije naspram srpskih fudbalera naći će se reprezentacija Rusije. Oba meča počinju u 19 sati.

Posle četiri kola, naš nacionalni tim, nalazi se na četvrtoj poziciji na tabeli sa četiri boda (pobeda, remi i dva poraza). Estonija koja je prvi protivnik Srbije na Čairu je peta sa bodom manje.

Estonija je selekcija naslonjena na školu fudbala koja je prisutna u bivšim sovjetskim republikama. Ekipa koja se oslanja na kontra napade. Upoznali smo se sa njihovim vrlinama i manama. Ja bih bio zadovoljan da momci podignu nivo igre za deset posto u odnosu na prethodne utakmice, jer sam siguran da bilo koji proces koji je obrnut nije dobar u tom smislu. Ponašamo se kao favoriti, a videćemo kakav će biti rezultat, kaže selektor Ilija Stolica, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Naš tim u dobrom raspoloženju dočekuje utakmice i očekuje veliku podršku Nišlija, koji su se više puta pokazali kao igrač više mnogim reprezentacijama koje su igrale u Nišu.

Radujem se što igramo kod kuće, što smo domaćini u Nišu, jer ljudi van Beograda nemaju mnogo prilike da gledaju utakmice reprezentacije. Nadam se i da ćemo imati vatrenu podršku, jer sam uveren da će moji momci kvalitetom i borbom da zasluže sve te simpatije. Domaći teren je prednost za sve nas.

Uoči duela sa Estonijom i Rusijom kadrovski problemi nisu zaobišli ekipu Ilije Stolice.

Atmosfera je dobra, zadovoljstvo je videti sve momke i saradnike na okupu, atmosfera je, dakle, onakva kakva i treba da bude. Imamo nekih kadrovskih, nepredviđenih problema, što u fudbalu predstavlja realnost, ali malo nam remeti, da ne kažem, idilu na početku okupljanja.To su stvari koje su u fudbalu ipak normalne i gledaćemo već danas da ih rešavamo. Filip Stevanović i Strahinja Pavlović imaće danas kontrolni pregled, ali prema dosadašnjim pregledima, našeg i klupskog lekara, mislim da će biti teško da računamo i na jednog i na drugog za predstojeće utakmice – zaključuje selektor.


Ulaznice za mečeve, se do 14. novembra, mogu kupiti putem sajta Ticketline i  prodajnim mestima na Novom Beogradu i u Šoping centru Stadion.

Prodaja na biletarnici hale Čair počinje 14. novembra od 10 do 18 sati i na dan odigravanja utakmica od 10 sati pa sve do njihovog početka.

Na dan utakmice prodaja će se odvijati isključivo na blagajni hale Čair u Nišu, a od 17 sati do početka utakmice ulaznice će se prodavati i na blagajni na istočnoj tribini stadiona Čair. Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš), maksimum 4 ulaznice po osobi. Lica mlađa od 16 godina ne mogu kupiti ulaznice (izvod iz Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama)  – navodi se na sajtu Ticketline.

Cena ulaznica je 200 dinara za istok i 300 za zapad, južna i severna tribina biće zatvorene.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.