ping pong

Trka mališana za kraj sezone na ledu (VIDEO)

Trka mališana za kraj sezone na ledu (VIDEO)

Čak ni uz pomoć stilskih figura led ne može da bude vreo, ali atmosfera na ledu i te kako može da se popne do usijana. Zato što klizanje samo po sebi podiže adrenalin, ali i zato što klizači po tradiciji, pred kraj sezone, vole da stanu na crtu i pokažu šta znaju.

Tako se, na klizalištu Sportskog centra Čair, odigrala još jedna trka u brzom klizanju na kojoj su klizali svi koji su isplanirali avanturu i dobru zabavu za subotnje veče.

Takmičari na klizaljkama od 5 do 15 godina imali su različite zadatke – neki da se izbore sa ledom, a neki sa konkurencijom.

Klizalište Čair je jedino koje postoji u Nišu tako da poređenja sa boljim ili gorim prosto ne dolaze u obzir. Ako je zima blaga i topla kao što je bila ova, uživanje u ledenim čarolijama može i da se iskomplikuje, ali na sreću, bilo je dovoljno leda i za rekreativce i za sportske treninge.

Kao realizator trke, “Extreme” se zahvaljuje upravi Sportskog centra Čair na, kako kažu, izuzetnoj saradnji tokom čitave ovogodišnje sezone, kao i pri zajedničkoj organizaciji završne smotre klizača. Inače, klub roleraša koji zimuje na klizalištu Čair, za nekoliko dana vraća se svojim primarnim treninzima na rolerima.


Povezane vesti

Naisa se ozbiljno pojačava!

  U Niš stigla povratnica Jelena Terzić, kao i golmanka Katarina Kosanović     Najteži period je za Naisom! Zahvaljujući

Asteriks spreman za najveći tekvondo turnir u regionu (VIDEO)

Tekvondo klub „Asteriks“ raste iz dana u dan. Sve veći broj članova kluba, ali i sve veći broj vrhunskih takmičara

Naisa ubedljiva u Šapcu

Rukometašice Naise ubedljivo su slavile u 8.kolu Super lige Srbije protiv ekipe Medicinara u Šapcu 32-25 (18-11) i tako napravile

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.