Trio još dve godine u Železničaru

Trio još dve godine u Železničaru

Rukometni klub Železničar produžio je ugovore na još dve godine sa kapitenom Miroslavom Kocićem, Đorđem Spasićem i Aleksandrom Pavlovićem.

Niški tim saopštio je ovu vest na zvaničnim profilima na društvenim mrežama gde su naveli:

Aleksandar Pavlović, Miroslav Kocić i Đorđe Spasić danas su i formalno potpisali nove, dvogodišnje ugovore sa Železničarom. Idemo dalje zajedno, u nove pobede!

Produžetak saradnje sa pomenutim igračima najavljen je još 11. mata, a prvi čovek kluba Ljubomir Pavlović tada je rekao.

Na taj način smo već sada sačuvali, ne samo „kostur“, nego gotovo čitavu ekipu, jer skoro svi ostali igrači već imaju važeće ugovore i za sledeću sezonu. Postupamo planski, obezbedili smo kontinuitet koji dugo nije postojao u našem klubu, tako da sada možemo da se okrenemo popuni određenih pozicija u timu, u skladu sa smernicama stručnog štaba.

Od ranije je poznato da je produžen sa trenerom Đorđem Teodoroviće. Strateg Želje je na nedavnom završnom okupljanju izajavio da se već sada radi na formiranju tima za novu sezonu.

Železničar je u sezoni, koja je poništena zbog korona virusa, imao samo jedan poraz za 140 dana, u periodu od oktobra do marta.


Povezane vesti

Radnički remizirao sa Zvezdom (VIDEO)

U derbiju 17.kola Super lige Srbije u fudbalu, koji je odigran na Čairu, dva prvoplasirana tima odigrala su nerešeno 2-2.

Atletičari “Železničara” ponovo na zajedničkim treninzima (VIDEO)

Sa radom su zvanično krenuli i atletičari niškog Železničara. Atletičari su uspevali da koliko-toliko održe formu. Individualno se radilo onoliko

Niš Reunion i Neposlušni na vrhu; “Air” Mitrović opet obeležio kolo (VIDEO)

Minulog vikenda odigrano je drugo kolo Amaterske košarkaške lige “B” divizije. Dve ekipe su se izdvojile na vrhu tabele, Niš

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.