Trening u zatvorenom uz Atletski klub „Radnički“ (VIDEO)

Trening u zatvorenom uz Atletski klub „Radnički“ (VIDEO)

Atletski klub „Radnički“ iz Niša pokrenuo je video-prezentacije vežbi za svoje najmlađe članove kako bi, usled nemogućnosti održavanja redovnih treninga tokom vanrednog stanja, ipak ostali u dobroj formi.

Naime, atletičari „Radničkog“ čak i u ovakvim uslovima, svakodnevno vežbaju, pa su došli na ideju da svoje personalne treninge prilagode zatvorenom prostoru, snime i tako učine dostupnim svima.

Trening traje 45 minuta, obuhvata vežbe za sve delove tela, od zagrevanja do istezanja, a program je dopunjen i gradivom iz matematike, kao i igrama za najmlađe.

U klubu kažu da je njihova ideja dobro prihvaćena i da sada, kod kuće, zajedno sa decom treniraju i njihovi roditelji, jer je izbor vežbi prilagođen svim uzrastima.

Klipovi sa programom za vežbanje postavljeni su na instagramu i FB stranici Atletskog kluba„Radnički“

 

 


Povezane vesti

Višestruki uspeh atletičara Radničkog

Takmičari Atletskog kluba “Radnički” iz Niša imali su uspešan vikend. Na noćnom ultramaratonu održanom na beogradskoj Adi Ciganliji, atletičarka “Radničkog”

SEHA liga: Atraktivni protivnik za kraj, Zagreb stiže u Čair

Duel Železničara i Zagreba spustiće zavesu na debitanstku sezonu niškog tima u SEHA ligi. Dobre partije niškog tima prava su

Niš ponovo ima superligaša u muškom rukometu – “Želja” vaskrsao

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije doneta je odluka da upražnjeno mesto u superligi, koje je nastalo prelaskom

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.