ping pong

Treći humanitarni teniski turnir Naissus open za vikend na terenima TAŽ-a

Treći humanitarni teniski turnir Naissus open za vikend na terenima TAŽ-a

 

Naissus open, treći humanitarni teniski turnir, biće održan 11. i 12. juna na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav nagradni fond turnira biće usmeren organizaciji NURDOR.

 

Nakon uspešne dve organizacije humanitarnog teniskog turnira na kojima su prikupljena značajna sredstva za organizaciju NURDOR, na redu je novi, treći turnir Naissus open.

 

Ove godine će turnir trajati dva dana, 11. i 12. juna, a kao i do sada na njemu mogu učestvovati svi zainteresovani.

 

Prijave za turnir mogu se poslati na mejl naissusopen@gmail.com, a uz kotizaciju od 1.000 dinara, pravo učešća imaju svi zainteresovani. Moguće je prijaviti se i na dan turnira u periodu od 10 do 11 sati, na terenima TAŽ. Početak mečeva biće istog dana u podne.

 

Takođe, kao i ranijih godina, moguće je, a i poželjno, da kompanije koje žele da uplate donaciju organizaciji NURDOR, i na taj način pomognu nagradni fond turnira, pošalju mejl ili kontaktiraju sa organizatorom putem društvenih mreža na instagramu (@naissusopenofficial) ili na fejsbuku – Humanitarni teniski turnir “Naissus Open” .

 

Pobedu na prvom HTT Naissus openu održanom 2019. godine, odneo je teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala iz Niša, Pavla Pavlovića. Trijumf na drugom turniru ostvario je Milan Kocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Milan je u finalu savladao, Aleksandra Stojanovića, studenta iz Niša.

 

 

 

 

 


Povezane vesti

Niške ekipe spremne za završnice u takmičenjima mlađih kategorija

Bliži se kraj košarkaške sezone, samim tim sva takmičenja ulaze u najzanimljiviju fazu, borbu za trofeje. U pionirskoj kategoriji slede

Mladi karatisti “Niša” uspešni na državnom prvenstvu

Uz učešće velikog broja takmičara iz svih regiona Srbije, tokom vikenda, u Čačku je održano državno Prvenstvo za kadete i

Najbolji takmičari iz regiona na Gala kupu u pauerliftingu (VIDEO)

Minulog vikenda u Nišu su se na tradicionalnom Gala kupu nadmetali i takmičari u pauerliftingu, u disciplinama čučanj, benč pres

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.