Teniserke TAŽ-a šampionke regiona

Teniserke TAŽ-a šampionke regiona

Teniserke Teniske akademije Živković iz Niša osvojile su titulu šampionki regiona, dok je muškoj ekipi ove škole tenisa pripala, takođe laskava, vicešampionska pozicija.

Uspeh niških teniserki i tenisera je ostvaren je na Ekipnom prvenstvu regiona Teniskog saveza istočne Srbije u konkurenciji do 14 godina, koji je odigran na terenima popularnog TAŽ-a.

Anastasija Stoiljković, Nina Krstić, Jevrosima Mitić i Anastasija Cvetković su, nakon tri pobede u pojedinačnoj konkurenciji i jednog dobijenog dubla, sa 4:0 nadigrale ekipu TK AS Timok iz Zaječara.

Iz TAŽ-a podsećaju da se, tokom protekle nedelje, na terenima Teniske akademije Živković igrao i kvalifikacioni turnir niške grupe za Sportske igre mladih. Nina Krstić je bila najbolja kod teniserki, a Stefan Skoblev kod tenisera i oni će se na završnom turniru igara u Beogradu boriti da budu predstavnici Srbije u Splitu.

TAŽ je, takođe, bio domaćin i turnira teniskih veterana naše zemlje. Titulu Teniskoj akademiji Živković uspeo je, igrom u dublu, da obezbedi Milan Petrović.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.