ping pong

Strelci “Trapa 018” najbolji na Konstantin kupu (VIDEO)

Strelci “Trapa 018” najbolji na Konstantin kupu (VIDEO)

 

Streljački klub „Trap 018“ iz Niša organizovao je još jedno uspešno takmičenje. Na strelištu u Čamurliji održan je Konstantin kup u gađanju glinenih golubova.

 

Pored Sportskog saveza Niša i produkcije „Sport juga“ pomoć u organizaciji takmičenja pružila je i Gradska opština Crveni krst.

 

Samo takmičenje opravdalo je očekivanja. U ekipnom plasmanu prvo mesto pripalo je domaćinu, ekipi Trap 018 iz Niša, drugo mesto osvojio je Radnik iz Surdulice, dok je treće mesto pripalo ekipi iz Čačka.

 

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto je pripalo Predragu Tomiću iz Streljačkog kluba „Trap 018“, drugi je bio Đorđe Todić, takmičar Groma iz Topole, a treći Stanislav Filipović iz Preševa, takmičar Kanone.

 

Takmičenje je realizovano bez ikakvih problema, a na strelištu u Čamurliji po prvi put je oprobana i nova mašina za izbacivanje glinenih golubova. Funkcionisanje je bilo besprekorno, mada je trebalo umešnosti da se strelci prilagode.

 

Sezona u gađanju glinenih golubova je tako otvorena u Čamurliji, a iz Streljačkog kluba „Trap 018“ najavljuju i takmičenje u čast Gradske opštine Crveni krst, na čijoj se teritoriji strelište i nalazi.

 

Do tada se u ovom klubu nadaju i da prošire broj pucača.

 

Strelište se nakon odvajanja sa toponičkog puta, kod garaže Niš ekspresa, nalazi na par kilometara iznad Čamurlije.

 

 

 


 


Povezane vesti

Teniski trijumf Hong Konga u Nišu

Međunarodni juniorski turnir Niš OPEN 2017 završen je trijumfom tenisera iz Hong Konga koji sa ovog teniskog spektakla odlaze sa

Naisa neverovatnim preokretom do pobede (VIDEO)

  Pobedu sekund pre kraja sa penala donela Jovana Veljković   Naisa je do pobede protiv Bora stigla golom sa

Bokserska “Zlatna rukavica” u niškom Čairu

Najbolji bokseri Srbije i Rusije odradili su zajednički trening u novootvorenom Bokserskom centru u SC Voždovac na Banjici. Timovi Srbije

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.