Strelci “Trapa 018” najbolji na Konstantin kupu (VIDEO)

Strelci “Trapa 018” najbolji na Konstantin kupu (VIDEO)

 

Streljački klub „Trap 018“ iz Niša organizovao je još jedno uspešno takmičenje. Na strelištu u Čamurliji održan je Konstantin kup u gađanju glinenih golubova.

 

Pored Sportskog saveza Niša i produkcije „Sport juga“ pomoć u organizaciji takmičenja pružila je i Gradska opština Crveni krst.

 

Samo takmičenje opravdalo je očekivanja. U ekipnom plasmanu prvo mesto pripalo je domaćinu, ekipi Trap 018 iz Niša, drugo mesto osvojio je Radnik iz Surdulice, dok je treće mesto pripalo ekipi iz Čačka.

 

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto je pripalo Predragu Tomiću iz Streljačkog kluba „Trap 018“, drugi je bio Đorđe Todić, takmičar Groma iz Topole, a treći Stanislav Filipović iz Preševa, takmičar Kanone.

 

Takmičenje je realizovano bez ikakvih problema, a na strelištu u Čamurliji po prvi put je oprobana i nova mašina za izbacivanje glinenih golubova. Funkcionisanje je bilo besprekorno, mada je trebalo umešnosti da se strelci prilagode.

 

Sezona u gađanju glinenih golubova je tako otvorena u Čamurliji, a iz Streljačkog kluba „Trap 018“ najavljuju i takmičenje u čast Gradske opštine Crveni krst, na čijoj se teritoriji strelište i nalazi.

 

Do tada se u ovom klubu nadaju i da prošire broj pucača.

 

Strelište se nakon odvajanja sa toponičkog puta, kod garaže Niš ekspresa, nalazi na par kilometara iznad Čamurlije.

 

 

 


 


Povezane vesti

Još jedan dobar rezultat Nikole Jovića na međunarodnoj sceni

Na teniskim terenima u Novom Sadu tokom vikenda završen je juniorski turnir iz serije Tennis Europe (za tenisere do 16

Rolerijada – Pantelej 2017 (VIDEO)

Na Somborskom bulevaru u Nišu, od kružnog toka kod Studeničke ulice – ka Lionu, u subotu 17. juna, umesto automobilskih,

Medalje za mlade niške boksere

Bokseri “Vukova 018” imaju za sobom uspešan septembar u ringu. U trećem kolu “Beogradske lige” takmičar ovog kluba Pavle Mitrović

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.