“Stop! Svi na sport”ponovo u starom formatu (VIDEO)

“Stop! Svi na sport”ponovo u starom formatu (VIDEO)

 

Tradicionalna akcija „Stop! Svi na sport“, koju organizuje Sportski savez Niša u saradnji sa Policijskom upravom u Nišu, Školskom upravom u Nišu i brojnim sportskim organizacijama biće održana i ove godine.

 

U parku „Čair“ velika jesenja manifestacija najavljena je kroz takmičenja đaka trećeg i četvrtog razreda iz škola „Ratko Vukićević“ i „Učitelj Tasa“.

 

Za animaciju dece ovoga puta bili su zaduženi predstavnici Atletskog kluba „Železničar“ i Odbojkaškog kluba „Stampedo“, kao i službenici Policijske uprave u Nišu koji su organizovali slagalicu i igru memorije, ali i predstavili pojedina vozila iz svog voznog parka, koja su itekako bila zanimljiva osnovcima.

 

Za dobar štimung bila je zadužena regionalna zvezda Maja Vodeničarski, koja promociju može da očekuje i na Tik Toku…

 

U pojedinim disciplinama bili su uspešniji učenici Osnovne škole „Učitelj Tasa“, a u drugim, pak, njihovi vršnjaci iz Osnovne škole „Ratko Vukićević“.

 

Akcija se tradicionalno održava od 2015 . godine, a zanimljivo je da se sa akcijom nije prestalo ni u doba najžešće pandemije Covid-19.

 

Promotivno izdanje ovogodišnje akcije „Stop!Svi na sport“ bila je prilika i da Policijska uprava Niš predstavi deo svog rada sa najmladjim sugradjanima visokim gostima iz partnerskih evropskih zemalja.

 

Sa improvizovabnih poligona u parku „Čair“ svi su otišli zadovoljni, a ponajviše učenici dve škole.

 

Tradicionalna godišnja akcija „Stop!Svi na sport“ uz učešće svih niških osnovnih škola biće održana na jesen.

 

 

 

 


Povezane vesti

Prva sezona 3×3 lige u Nišu

Od novembra prošle godine Niš ima još jedno izuzetno zanimljivo sportsko takmičenje, reč je o “3×3 ligi Niš”, projektu koji

Uskoro STAMPI 2017

Sedmi međunarodni odbojkaški turnir mlađih pionirki, „Stampi 2017“, odigrava se su subotu, 17. juna, u niškoj hali Čair i Sali

Ubedljiva pobeda Železničara (VIDEO)

Rukometaši Železničara zabeležili su još jednu ubedljivu pobedu. Prilično lako savladana je ekipa Kikinde sa 37-24 (17-11). Iako premoreni od

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.