“Stop” Svi na sport”: Bicikle za ekipu OŠ “Dušan Radović” (VIDEO)

“Stop” Svi na sport”: Bicikle za ekipu OŠ “Dušan Radović”  (VIDEO)

Sportski savez Niša i Policijska uprava u Nišu sa uspehom su organizovali još jedan ciklus akcije „Stop!Svi na sport“. Više od 40 škola sa teritorije Nišavskog okruga uzelo je učešće u tradicionalnoj manifestaciji.

Učenici četvrtih razreda osnovnih škola iz Niša, ali i drugih opština sa teritorije Nišavskog okruga nadmetali su  se u nekoliko sportsko-rekreativnih disciplina – u atletici, gimnastici, odbojci, igri memorije, tekvondou i orijentiringu. Klubovi – članovi Sportskog saveza Niša osmislili su poligone da deci budu interesantni, ali i da sportove predstave na adekvatan način.

Neki školarci su se u nadmetanjima snašli dobro, a neki malo bolje. Neki su bili bolji na poligonima, drugi u navijanju.

Zahvaljujući gradu Nišu – Sekretarijatu za omladinu i sport obezbedjene su vredne nagrade. Treće mesto osvojila je Osnovna škola „Jastrebački partizani“ iz Merošine, dok su do drugog mesta stigli učenici Osnovne škole „Stefan Nemanja“ iz Niša.

Pohvala za učenike, ali pohvala i za njihove učitelje koji su još jednom dokazali svoju posvećenost.

A upravo učenici osnovne škole „Dušan Radović“ bili su bez premca ove godine i sasvim zasluženo osvojili bicikle.

Najviše razloga za zadovoljstvo imali su pobednici, a da bi akcija „Stop!Svi na sport“ rasla iz godine u godinu zaslužne su mnoge organizacije i pojedinci. Pored klubova, pomogli su i Učiteljsko društvo i Dečji kulturni centar, a odlučujuću uloga da manifestacija preraste lokalni karakter imala  je načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

Planovi za budućnost već postoje…

A dok ne dodju neki drugi pobednici, šampioni su učenici osnovne škole „Dušan Radović“.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.