ping pong

Sportske vesti iz Panteleja

Sportske vesti iz Panteleja

Produkcija South Media i Sport juga i ove godine pratiće sportska dešavanja u Graskoj opštini Pantelej.

Nakon što je nezavisna novinska komisija odobrila realizaciju projekata „Sportski Pantelej“, naša produkcijska kuća potpisala je ugovor sa ovom gradskom opštinom koja je sufinansijer projekta, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja u promociji sportskih sadržaja i afirmaciji sporta.

O sportu u Panteleju, podsetimo, South Media kontinuirano izveštava od 2017. godine, a događaji poput humanitarnog 3×3 turnira, mađunarodnih takmičanja u paraglajdingu, rolerijadi i ostalim aktivnostima prezentovani su kroz emisije „Sport jugoistočne Srbije“ na SOS kanalu, „Zoni sporta“ na TV Zona plus i portalu Sport juga.


Povezane vesti

Trkom u Niškoj Banji roleraši završili takmičarsku sezonu (VIDEO)

Iako su rekreativna, a ne zvanično priznata sportska disciplina, iako sportisti trenitaju po parkovima, trotoarima i parkinzima, roleri su, u

Treći humanitarni teniski turnir Naissus open za vikend na terenima TAŽ-a

  Naissus open, treći humanitarni teniski turnir, biće održan 11. i 12. juna na terenima Teniske akademije Živković u Nišu.

Rukometašice Naise na Junior bez opuštanja (VIDEO)

Rukometašice Naise pripremaju se da  “overe“ pobedu protiv Bekamenta u gostima. Protivnik narednog vikenda je ekipa Juniora iz Beograda koja

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.