Sekcija sportskih novinara Niša bira najbolje po 42. put

Sekcija sportskih novinara Niša bira najbolje po 42. put

Sekcija sportskih novinara ne odustaje od tradicije, pa će tako i u vreme pandemije, izabrati najbolje u godini na izmaku. Kako kažu iz Sekcije izbor nikada nije izostao: „Bilo je tu i ratnih i „zlatnih“ godina, manje ili više teških, ali se tradicija održala“. Tradicionalna manifestacija „Sportski bal“ koja je u prethodnim godinama okupljala preko 400 gostiju i za koju se uvek tražila karta više sada neće biti organizovana.

 

Sama dodela priznanja sigurno neće biti glamurozna, niti je vreme za tako nešto. Nećemo doći u situaciju da nam bilo ko, bilo šta zabranjuje, jer smo odgovorni ljudi. Naći ćemo način da, u skladu sa tada postojećim merama, najboljima dodelimo priznanja, tako da ne ugrozimo ničije zdravlje. U nadi da ćemo već sledeće godine ponovo osetiti uobičajenu euforiju našeg, jedinstvenog i neponovljivog, Sportskog bala – kaže predsednik sekcije Sportskih novinara Niša Dušan Jocić.

 

Pandemija korona virusa zaoustavila je u jednom trenutku ceo svet. Mnogi kolektivi i pojedinci nisu imali prilika da se pokažu u najboljem svetlu, ali oni koji su se našli na sportski borilištima ne smeju biti zapostavljeni.

 

Možda mnogih planiranih takmičenja ove godine nije bilo, neka su prekinuta i poništena, ali, čak i ako budemo morali da malo spustimo kriterijume, smatramo da oni koji su, i u ovakvim uslovima, postigli zapažene rezultate, zaslužuju, više nego ikad.

 

Sekcija sportskih novinara pozvala je kolektive i udruženja da dostave rezulate isključivo na mejl sportskinovinari@gmail.com. O najboljem sportisti, mladom sportisti i kolektivu odlučivaće kao i dosada jedinstveni žiri koji čine članovi sekcije i nekadašnji dobitnici nagrade za najboljeg sportistu Niša.


Povezane vesti

Real sa Nišave srušio i šampiona (VIDEO)

U derbiju 26. kola Superlige Radnički je na svom Čairu savladao beogradski Partizan rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je

Pred Železničarom “utakmica veka”

U okviru devetog kola rukometnog plej-ofa na Čair stiže prvoplasirana Vojvodina. Ukoliko pobedi, Želja će obezbediti plasman u SEHA ligu,

Mlade igračice Naise na rukometnom kampu na Borskom jezeru

I ove godine, 39. put održava se međunarodni tradicionalni rukometni kamp „Borsko jezero“. Od 2.-9.jula na Borskom jezeru boravi veliki

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.