Sekcija sportskih novinara Niša bira najbolje po 42. put

Sekcija sportskih novinara Niša bira najbolje po 42. put

Sekcija sportskih novinara ne odustaje od tradicije, pa će tako i u vreme pandemije, izabrati najbolje u godini na izmaku. Kako kažu iz Sekcije izbor nikada nije izostao: „Bilo je tu i ratnih i „zlatnih“ godina, manje ili više teških, ali se tradicija održala“. Tradicionalna manifestacija „Sportski bal“ koja je u prethodnim godinama okupljala preko 400 gostiju i za koju se uvek tražila karta više sada neće biti organizovana.

 

Sama dodela priznanja sigurno neće biti glamurozna, niti je vreme za tako nešto. Nećemo doći u situaciju da nam bilo ko, bilo šta zabranjuje, jer smo odgovorni ljudi. Naći ćemo način da, u skladu sa tada postojećim merama, najboljima dodelimo priznanja, tako da ne ugrozimo ničije zdravlje. U nadi da ćemo već sledeće godine ponovo osetiti uobičajenu euforiju našeg, jedinstvenog i neponovljivog, Sportskog bala – kaže predsednik sekcije Sportskih novinara Niša Dušan Jocić.

 

Pandemija korona virusa zaoustavila je u jednom trenutku ceo svet. Mnogi kolektivi i pojedinci nisu imali prilika da se pokažu u najboljem svetlu, ali oni koji su se našli na sportski borilištima ne smeju biti zapostavljeni.

 

Možda mnogih planiranih takmičenja ove godine nije bilo, neka su prekinuta i poništena, ali, čak i ako budemo morali da malo spustimo kriterijume, smatramo da oni koji su, i u ovakvim uslovima, postigli zapažene rezultate, zaslužuju, više nego ikad.

 

Sekcija sportskih novinara pozvala je kolektive i udruženja da dostave rezulate isključivo na mejl sportskinovinari@gmail.com. O najboljem sportisti, mladom sportisti i kolektivu odlučivaće kao i dosada jedinstveni žiri koji čine članovi sekcije i nekadašnji dobitnici nagrade za najboljeg sportistu Niša.


Povezane vesti

Stefan Jović dobitnik “Nagrade u profesiji” Rotari kluba Niš

Kad god je u Nišu košarkaš Stefan Jović, Nišlije iskoriste priliku da mu uruče priznanje kao nekom ko dostojno reprezentuje

Crvena zvezda odbranila trofej na Memorijalu “Bane Milačić” (VIDEO)

Košarkašice beogradske Crvene zvezde osvojile su i drugo izdanje Memorijala posvećenog Banetu Milačiću, koji je proteklog vikenda održan u hali

Prvi trening Želje u 2018. godini (VIDEO)

Rukometaši Železničara počeli su pripreme za nastavak sezone u Superligi.  Nišlije će raditi u Čairu, a kontrolne utakmice Želja bi

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.