Roler kup 2020 u parku Čair

Roler kup 2020 u parku Čair

U parku Čair, u subotu 11. jula od 18 sati, biće održan Roler kup 2020, takmičenje u brzinskoj vožnji rolera za sve uzrasne kategorije.

Najmlađi takmičari, u kategorijama do 6 i do 8 godina voze poligon spretnosti i trkaju se na stazi od 250 metara, odnosno, voze samo jedan krug.

Deca od 9 i 10 godina voze dve trke – od 500 i 1000 metara, odnosno, najpre dva, a nešto kasnije još 4 kruga.

Ostali takmičari trkaju se na stazi od 500, a potom i na stazi od 1500 metara dužine.

Nagrade za prva tri mesta su medalje, a za 4. i 5. diplome.

Prijavljivanje se može obaviti na fejsbuk stranici kluba ili na telefon 064 1275 000. Prijava je moguća i na sam dan takmičenja, sat vremena pre početka takičarskog programa.

U slučaju kiše, organizator zadržava pravo izmene termina, o čemu će zainteresovani učesnici biti obavešteni 24h pre početka takmičenja. U raspisu trke takođe je naglašeno da je obavezno korišćenje zaštitne opreme.

Roler kup 2020 predviđen je zvaničnim takmičarskim kalendarom Srpske Skejtbord Roler federacije. Organizator je Sportsko udruženje „Extreme“ iz Niša, dok su pokrovitelji manifestacije Grad Niš, GO Medijana i GO Crveni Krst.


Povezane vesti

Studentkinje ubedljive protiv Spartaka (VIDEO)

Košarkašice niškog Studenta ostvarile su pobedu u 10. kolu Prve ženske lige Srbije. U sali Osnovne škole „Dušan Radović“ Nišlijke

Rukometašice Naise same sebi iskomplikovale situaciju (VIDEO)

Rukometašice Naise nakon neočekivanog poraza od Sloge poražene su i na domaćem parketu i to ponovo neočekivano od ekipe Juniora

AKL: Favoriti sigurni. Milenković – MVP drugog kola (VIDEO)

Odigrane su utakmice drugog kola Amaterske košarkaške lige Niša. I minulog vikenda, kao i u prvom kolu, odigrano je nekoliko

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.