ping pong

Roler krosom u Niškoj Banji roleraši nastavili sezonu (VIDEO)

Roler krosom u Niškoj Banji roleraši nastavili sezonu (VIDEO)

 

Sunčano nedeljno popodne u Niškoj Banjii, posle iscrpljujućih kiša i pada temperature,  samo po sebi mamilo je na rekreaciju. Uobičajena šetnja ovoga puta bila je oplemenjena extremnom zabavom – roler krosom.

 

Na glavnoj štrafti bio je postavljen poligon sa preprekama za zaobilaženje, provlačenje i preskakanje. Na njemu su kružili mali i malo veći roleraši, zagrevajući se za takmičenje. Već od 13 sati, prolaznici su se zauatavljali zadivljeni brzinom i veštinom takmičara koji su bez greške morali da projure kroz lavirint čunjeva i prečki. Sve su to uradili po dva puta, a na kraju su im se sabirala vremena i oni najbrži i najprecizniji popeli su se na pobednički tron.

 

Učesnika je bilo pedesetak i bez obzira na to što je svaki od njih po dva puta kružio po dugom poligonu, većina ih je bilo toliko brza, da je vreme proletelo, a pred publikom su se odigrale prave igre bez granica.

 

Pokrovitelj ove zabavne manifestacije, koja je realizovana uz tehničku podršku Sportskog kluba Extreme je GO Niška Banja.

 

 

 

 


Povezane vesti

Gol Kojića za nova tri boda Radničkog (VIDEO)

Na Čairu ništa novo! Fudbaleri Radničkog upisali su još jednu pobedu pred praznim tribinama, u četvrtom kolu Superlige niški tim

Ivica Tončev o premeštanju Kupa: Ovo je najblaže rečeno sramota

Posle odluke takmičarske komisije da finalni meč Kupa Srbije premesti u Beograd, oglasio se i niški klub. +10 Related posts:

Naisa želi da se revanšira Jagodini (VIDEO)

Naisa se u okviru 14.kola Superlige za rukometašice u petak 09.marta u 19,00 sati, kao gost, sastaje sa ekipom Jagodine.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.