“Roler kros GO Crveni Krst 2021” održan u rovovima Tvrđave (VIDEO)

“Roler kros GO Crveni Krst 2021” održan u rovovima Tvrđave (VIDEO)

 

Prijatno nedeljno popodne roleraši su proveli u “Rovčetu”, kultnom niškom sportskom ambijentu pod vedrim nebom. Bilo ih je četrdesetak, malih i malo većih, pretežno u zelenim i žutim majicama kojima su branili boje svojih klubova – Extreme-a i Trika, ali su bili dobrodošli i svi ostali ljubitelji roler sporta, kao i njihovi navijači.

 

Na dugoj stazi uokvirenoj zidinama tvrđave smenjivale su se prepreke za obilaženje, provlačenje i preskakanje, a kada je i poslenji učesnik isprobao poligon, Roler kros GO Crveni Krst i zvanično je otvoren.

 

Takmičari su imali zadatak da što spretnije i što brže pregaze stazu sa preprekama, a svako od njih je imao i drugu šansu da popravi plasman. Nakon dve vožnje vremena su se sabirala i konačan skor odlučio je pobednike u svim kategorijama. Iako su se svi potrudili i dali sve što su mnogli u datom trenutku, čini se, prema otštem raspoloženju, da su zabava i druženje bili na prvom mestu.

 

Sportski klub “Extreme” koji potpisuje organizaciji Roler krosa u Rovčetu, i 2017. godine je organizovao sličan događaj u Niškoj Banji. Specijalnost ovog kluba su mahom brzinske trke, ali se izlet u drugačije izazove, sudeći prema dečjim reakcijama i reakcijama trenara, pokazao kao pun pogodak.

 

 

Sam teren u Rovčetu savršeno je poslužio nameni. Rovče teritorijalno pripada GO Crveni Krst koja je finansijski pokrovitelj ovog dogđaja. Uz diplome, medalje, slatkiše i foto-sešn na pobedničkom postolju, roleraši su u dobrom raspoloženju napustilu Rovče, uputivši se u nove izazove, nove staze i nove pobede.

 

 

 

 


 

 


Povezane vesti

Nerednog vikenda u Nišu stonoteniski turnir “Palilula Open 2020”

U organizaciji Stonoteniskog kluba Palilula 18. i 19. januara u Nišu će se održati pozivni stonoteniski turnir “Palilula open 2020”.

FK Niška Banja – prvih 10 godina (VIDEO)

Fudbalski klub „Niška Banja“ obeležava ovih dana 10 godina postojanja i rada. Specifične okolnosti uzrokovane Covidom-19 dovele su do toga

Legenda o niškoj košarci: Tajna uspeha (VIDEO)

Ženska košarka je tema treće epizode dokumentarnog serijala “Legenda o niškoj košarci”. U našoj državi, a i u regionu se

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.