Pomoć košarkašima u kolicima od našeg reprezentativca (VIDEO)

Pomoć košarkašima u kolicima od našeg reprezentativca (VIDEO)

Za vredne i predane momke iz Kluba košarke u kolicima Nais malo ko nije čuo. Iako mlad kolektiv svojom istrajnošću, entuzijazmom i  posvećemošću skrenuli su pažnju javnosti, otuda i na jučerašnjem treningu podrška u vidu dobro poznatih lica iz sveta košarke.

 

Skromni i vredni momci iz kluba Nais ne žale se mnogo, a na svaku pruženu pomoć reaguju još većim radom i boljim rezultatima. Tako su zimus kada su im rešeni problemi sa salom za treniranje, odgovorili  jačim treninzima i trenutno prvim mestom na tabeli. Nakon razgovora sa njima i naš proslavljeni reprezentativac poželeo je da im pomogne.

 

Sigurno će ovaj divan gest u mnogome olakšati funkcionisanje kluba i život ovim momcima za koje se greškom kaže da su sa posebnim potrebama, naprotiv oni imaju iste potrebe kao i svi, da se bave sportom i takmiče, samo im treba ukloniti barijere.

>


Povezane vesti

Rukometaši Železničara ubedljivi protiv Metaloplastike

  Rukometaši Železničara ubedljivo su savladali Metaloplastiku u okviru šestog kola plej-ofa Arkus lige 36:27 (16:16). Meč u Čairu imao

OK Niš u vrhu tabele (VIDEO)

Odbojkaši Niša zabeležili su i treću uzastopnu pobedu u Super ligi. Ovoga puta savladana je ekipa Jedinstva iz Stare Pazove,

“Broj 6” u nedelju slavi titulu (UŽIVO)

U nedelju utakmicama 26. kola biće okončana sezona u Prvoj niškoj ligi. Titulu i plasman u viši rang već je

1 comment

Write a comment
  1. Бане из Врежину
    Бане из Врежину 10 June, 2021, 21:38

    Величине!

    Reply this comment

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.