Poklon oprema FSS klubovima u Nišavskom okrugu

Poklon oprema FSS klubovima u Nišavskom okrugu

Čak 76 fudbalskih klubova sa teritorije Nišavskog okruga dobilo je sportsku opremu od Fudbalskog saveza Srbije.

Opremu su dobili amaterski timovi, odnosno srpskoligaši i timovi koji se takmiče u nižim ligama , kao i dva ženska fudbalska kluba ŽFK Mašinac Trejs PZP i ŽFK Radnički 2012.

Dodeli opreme u niškom hotelu „New Sity“ pored predtavnika FSRIS-a i Fudbalskog saveza Niša, Novice Tončeva i Ivana Hadži Đorđevića prisustvovali su i generalni sekretar FSS-a  Jovan Šurbatović, sportski direktor saveza Darko Kovačević i legendarni igrač i  bivši selektor Ilija Petković.

Predsednik FS RIS-a Novica Tončev istakao je ovom prilikom da će, zahvaljujući donaciji nacionalne kuće fudbala, opremu dobiti svaki klub sa teritorije 9 okruga u južnom i sitočnom delu Srbije. On je istakao da je izuzetno zadovoljan učinkom klubova iz ovog dela Srbije, a pogotovo činjenicom da se u superligaškom društvu nalaze čak četiri kluba – Radnički iz Niša, Radnik iz Surdulice, Napredak iz Kruševca i Dinamo iz Vranja. Ipak, kako je rekao, ovoga puta pomoć je upućena klubovima kojima je i najpotrebnija.

Sa akcijom dodele pomoći klubovima sa teritorije Nišavskog okruga, Fudbalski savez Srbije donirao je pomoć za više od 1.000 klubova u Srbiji!


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.