ping pong

Oživeli i tereni teniske akademije na Bubnju

Oživeli i tereni teniske akademije na Bubnju

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) su u ponedeljak krenuli treninzi. Nakon skoro dvomesečne pauze najuspešniji teniseri i teniserke niške akademije su odradili prvi trening.

„Mi smo preduzeli sve potrebne mere u skladu sa preporukama koje smo dobili i stvorili uslove da krenemo sa treninzima. Važno nam je da sačuvamo zdravlje, bezbedno je igrati tenis na našim terenima, a nadamo se da će se stvoriti uslovi i za održavanje turnira“ – istakao je predsednik akademije Nikola Živković na prvom susretu sa teniserima nakon pauze.

Prvi trening je odradio i Luka Stefanović (TAŽ). Luka je u kategoriji do 18 godina završio 2019. na rang listi Teniskog saveza Srbije kao prvi teniser Srbije.

„Nekako sam jedva čekao da se steknu uslovi za nastavak sezone. Trudio sam se da u kućnim uslovima koliko god je bilo moguće održavam neki ritam, sada nastavljamo tamo gde smo stali. Svakako je najvažnije zdravlje, neophodno je da se držimo preporuka, ali se iskreno nadam da će se brzo krenuti i sa turnirima. Nekako sam željan novih pobeda, nekako je to normalno, sportski, volimo da se takmičimo, da pokušamo da pobedimo protivnika“ – istakao je Luka nakon treninga.

TAŽ je za više od 10 godina rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki koji postižu brojne rezultate. Verujemo da će Niš i Teniska akademija Živković imati priliku da i ove godine budu domaćini međunarodnih turnira, pored brojnih domaćih.


Povezane vesti

Srpskoligaški debi iz snova Mladosti iz Medoševca (VIDEO)

U vremenima kada se fudbal igra zbog para i nekih drugih interesa, a sve ređe iz ljubavi, grupa igrača koju

Vaterpolisti Nais gostuju Partizanu

U četvrtom kolu Superlige vaterpolisti Naisa gostuju Partizanu. Iz niškog tima ulogu favorita preuštaju domaćem timu, koji se minule sezone

U rovovima Tvrđave održana Pionirska gradska liga u košarci (VIDEO)

Košarkaški savez Grada Niša realizovao je jednu izuzetnu ideju – organizovao je pinorsku gradsku ligu u košarci. Osnovna ideja jeste

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.