Na Kameničkom visu takmičenje u Planinarskoj orijentaciji

Na Kameničkom visu takmičenje u Planinarskoj orijentaciji

 

Na niškom izletištu Kamenički vis 8. maja održaće se Planinarsko orijentaciono takmičenje u okviru Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji.

 

Predviđeno je učešće svih kategorija takmičara – od pionira, juniora, senioriai veterana pa sve do rekreativaca koji će biti van konkurencije.

 

Prvi start najavljen je u 10:30 h ispred štaba na Kameničkom visu, a prethodno će biti izvršena registracija učesnika u Takmičarskom centru od 09:30 do 10:00 sati, kada će biti izvučeni startni brojevi i obavljen dogovor sa predstavnicima klubova.

 

Takmičari će se kretati u ekipama, od kojih će svaka imati po jedan čip koji se koristi na startu i cilju, dok će se overavanje tačaka vršiti perforatorima.
Proglašenje pobednikai dodela medalja i diploma najavljeno je za 16:30 h.

 

Rok za prijavu je 6. maj do 20 časova, a startnina u iznosu od 300 dinara po ekipi, plaćaće se mna licu mesta, na sam dan takmičenja. Organizator napominje da su najmlađe ekipe oslobođene plaćanja.

 

Inače, organizator takmičenja je Planinarski savez Srbije, Komisija za planinarsku orijentaciju i PSK „Mosor“ Niš.

Kontakt osoba: Slaviša Ivanović (telefon 063-1023016 ili meil ivanovic969@hotmail.rs.

 

Organizator napominje da će se predstojeće takmičenje održati u skladu sa odlukama Kriznog štaba Srbije za suzbijanje virusa COVID-19.

Kompletan raspis takmičenja potražite na linku.

 


Povezane vesti

Viktorija Mišeljić gradi karijeru u Americi (VIDEO)

19-ogodišnja Viktorija Mišeljić, nekadašnja prvotimka Mašinca fudbalsku karijeru gradi u Americi, gde u univerzitetskoj ligi igra za svoj FDU koledž

Održani Dani planinara Srbije

Od 15. do 17. juna u Lipovcu kraj Aleksinca, održana je centralna planinarska manifestacija za 2018.  – “Dani planinara Srbije“.

Studentkinje još uvek traže pravu formu (VIDEO)

Košarkašice Studenta nisu uspele da stignu do druge pobede u prvenstvu. One su poražene  od ekipe Radivoja Koraća sa 60-51.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.