ping pong

ONI DOLAZE: Aleksandar Stojkov (VIDEO)

ONI DOLAZE: Aleksandar Stojkov (VIDEO)

Bližimo se kraju serijala predstavljanja talentovanih mladih sportista Niša – “Oni dolaze”. Ove nedelje posetili smo Džudo klub Kinezis i razgovarali sa takmičarom u usponu Aleksandrom Stojkovim. Ovaj sedamnaestogodišnji džudista juniorski je prvak države, ali je nedavno i na seniorskom prvenstvu stigao do bronzane medalje.

 

___________________________________________________________________________________

 

Redakcija Sporta juga pokrenula je serijal „Oni dolaze…“ u kome će, kroz kratke video zapise predstaviti talentovane mlade spotiste pred kojima je obećavajuća sportska karijera.

 

Na portalu Sport juga (www.sportjuga.rs), u periodu od jula do decembar 2020.godine, na svakih 7 dana, biće predstavljen po jedan uspešan mladi sportista. Kratka prča o njemu cele nedelje će stajati na naslovnoj strani portala. Na taj način će, do kraja godine, biti predstavljeno dvadeset četvoro mladih sportista.

 

U poslednjoj sedmici decembra, nakon što budu predstavljeni svi kandidati, Sport juga organizovaće glasanje za najboljeg mladog sportistu u 2020.godini. Mogućnost da glasaju imaće svi posetioci portala www.sportjuga.rs.

 

Informativno-edukativni internet serijal „Oni dolaze…“ namenjen je deci i mladima, kako bi lakše izabrali sport za sebe i bili motivisani da pojačaju ličnu fizičku aktivnost. Cilj je informisanje dece i mladih, ali i svih građanao značaju bavljenja sportom, kroz pojedinačne, lične primere uspešnih mladih sportista.

 

Značaj ovog sadržaja prepoznao je i Sekretarijat za kulturu i informisanje Gradske uprave Grada Niša koji je podržao serijal „Oni dolaze…“.


Povezane vesti

OKK Junior: „Mini košarka – maksi zabava“

Završnom manifestacijom u Sali Osnovne škole „Dušan Radović“ spuštena je zavesa na ovu sezonu programa pod nazivom „Mini košarka –

Još jedna pobeda Radničkog na pripremama u Turskoj

Fudbaleri Radničkog savladali su ruski Torpedo iz Moskve rezultatom 2:1, u petoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.  

“Pravi fudbal” i dalje samo na portalu “Sport juga”

Prenos utakmica Prve Niške lige nastavljamo u nedelju 8. novembra, kada iz Naselja Nikola Tesla prenosimo utakmicu između domaćeg Aluminijuma

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.