ping pong

Održana 5. Pantelejska rolerijada (VIDEO)

Održana 5. Pantelejska rolerijada (VIDEO)

Mali jubilej za veliki sportski spektakl! Rolerijada Pantelej proslavila je svoje peto izdanje.

 

Bilo je svega. I mnogo roleraša i dovoljno posmatrača i navijača, i sunca i dobrog raspoloženja. Bilo je i poligona sa preprekama i jurnjave po zatvorenoj  kolovoznoj traci Somborskog bulevara na Panteleju – na 250, na 500 i na 1000 metara. Bilo je, srećom, bezazlenih padova i borbe bez predaje, i pehara i medalja i suza i smeha… I kad se sve sabere i oduzme – ova roler smotra prošla je odlično.

 

Uz Rolerijadu na kojoj je učestvovalo oko 70 takmičara, održane su i trke za Prvenstvo Srbije. Istom stazom, samo malo duže i malo brže, neki roleraši uspeli su se na tron državnih šampiona. Među njima su bili i profi roleraši iz Extrima i Trika, ali su primećene i nove nade ovog sporta, jer je takmičenje bilo otvoreno za sve koji su želeli da učestvuju. A najushićeniji i najposvećeniji lovci na zlato, bili su najmlađi takmičari.

 

Sezona za vožnju rolera privodi se kraju. Ukoliko vreme dozvoli, biće još nekih trkica zabavnog karaktera, a potom će roleraši, kako koji, pronaći način da sačuvaju formu do narednog proleća. U svakom slučaju, sa pete rolerijade, koju je organizovao i realizovao Sportski klub “Extreme”, a čiji je pokrovitelj Gradska opština Pantelej, ostaće lepa sportska razglednica do naredne takmičarske sezone.

 

 


 


Povezane vesti

Roler liga Srbije – Finalna trka

Roleraši su poslednji dan avgusta rezervisali za finalnu trku ovogodišnjeg državnog prvenstva. U parku Čair će, 31. avgusta od 17

Kajakaši niškog Gusara dominirali na prvenstvu Srbije

  Mioš Jevtić 5. put zaredom seniorski prvak države u slalpmu na divljim vodama   Proteklog vikenda na stazi “Buk

Osam medalja za niške sinhrone plivačice (VIDEO)

Takmičarke Kluba za sinhrono plivanje Niš još jednom su besprekorno nastupile na Državnom prvenstvu za seniore, koje je, proteklog petka

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.