Novo rukovodstvo vodi Mašinac putem oporavka (VIDEO)

Novo rukovodstvo vodi Mašinac putem oporavka (VIDEO)

 

Izgleda da dolaze bolji dani za Ženski fudbalski klub Mašinac. Nekada jedan od najboljih klubova Evrope zadnjih godina, spletom čudnih okolnosti, našao se u skoro bezizlaznoj situaciji. Ipak, požrtvovanošću svih u klubu i uz pomoć gradskog rukovodstva klub je izašao iz krizne situacije.

Posle obavljenog posla prelazno rukovodstvo na čelu sa Krstićem na redovnoj izbornoj Skupštini kluba, održanoj u prostorijama na Delijskom Visu, ustupilo je mesto novom rukovodstvu na čijem čelu će biti Predrag Spasov, Generalni direktor Kompanije Trejs Srbija. Kompanija Trejs Srbija ujedno je, posle kraće pauze, obnovila sponzorski ugovor sa klubom, čije novo ime glasi: Mašinac Trejs.

Dosadašnji predsednik i trener koji je na Delijski vis doneo preko trideset trofeja kaže da je ovaj izbor posledica zajedničkog dogovora čelnika Kompanije Trejs Srbija, gradskog rukovodstva i rukovodstva kluba.

Novi predsednik niškog superligaša takođe naglašava da su ljudi koji vode sport u gradu „kumovali“ obnovi saradnje između Mašinca i Kompanije Trejs.

Na skupštini je iskorišćena prilika da se podseti i na veliki uspeh kluba, koji je ostvaren pre ravno 30 godina.

Pored novog predsednika, delegati Skupštine Ženskog fudbalskog kluba Mašinac izabrali su i novi Upravni i Nadzorni odbor. Upravu niškog superligaša u narednom periodu činiće i Zoran Stoičkov, Miroslav Stojanović, Zvonko Gavrilović i Bratislav Rašić. Njihov rad kontrolisaće Mirjana Stanković, koja je izabrana za predsednika Nadzornog odbora, Sekula Stojanović i Boban Jakovljević. Dosadašnji predsednik Perica Krstić preuzeće funkciju sportskog direktora, dok je za generalnog sekretara izabrana Emilija Arsić.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.