ping pong

Novak Radulović treći na Evropskom prvenstvu

Novak Radulović treći na Evropskom prvenstvu

Novak Radulović, najbolji niški kikbokser, sa seniorskog Prvenstva Evrope vratio se sa bronzanim odličjem.

Na takmičenju održanom u Bratislavi u Slovačkoj, Novak se nadmetao u kategoriji do 71kg u disciplini low kick. Do medalje je došao pobedom nad bugarskim I poljskim borcima,dok je u polufinalu zaustavljen od strane borca iz Azerbejdžana Ramala Aslanova.

Iako je i bronzana bedalja u ovako jakoj konkurenciji veliki uspeh, Novak Radulović ne krije žal za sjajnijim odličjem: ” Na Evropskom prvenstvu u Bratislavi, konkurencija je bila izuzetno jaka, ali sam posle odličnih borbi sa Bugarinom i Poljakom, i u meču sa Azerbejdžanom, više zadao i ručnih i nožnih udaraca, ali je odluka bila na strani protivnika, koji je višestruki osvajač Evropskih i svetskih medalja, što je možda i presudilo. Naravno da sam išao zbog zlatne medalje, ali je i ovo ogroman uspeh“.

Srđan Radulović, trener reprezentacije Srbije i Kik boks kluba “Niš”, zadovoljan je rezultatima: “Srbija je sa 23 takmičara, zauzela visoko drugo mesto iza Rusije, sa osvojenih 16 medalja ( 6-3-7). U ovakvoj konkurenciji gde su bile najveće Evropske sile, srpski takmičari su još jednom dokazali da su među najboljima u Evropi”.

Do kraja sezone kikbokserima je preostalo još nekoliko klupskih takmičenja i veliki turnir u decembru – Balkans best fighters u organizaciji Kikboks kluba Niš.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.