Nova lica u Železničaru

Nova lica u Železničaru

Blizanci Bojan i Boris Radivojević i Petar Petrović novi su članovi Železničara. Pomenuti igrači već neko vreme treniraju u Čairu i igrali su protiv Crvene zvezde u kontrolnom meču.

Radivojevići, inače mlađa brata reprezentativca, Bogdana Radivojevića, u Železničar dolaze iz Partizana. Juniorski reprezentativac Boris Radivojević igra na poziciji levog krila, a Bojan na poziciji srednjeg i levog beka.

Presrećni smo što smo ponovo zajedno u istom timu. Tim pre, što je reč o izrazito mladoj ekipi, u kojoj trener forsira igru sa mnogo trčanja, što nama baš odgovara. Nekako smo sve nove saigrače poznavali od ranije, tako da smo se odmah uklopili. Želja je klub velike tradicije i nadamo se da će i rezultati u predstojećoj sezoni biti u skladu sa renomeom kluba, istakli su Radivojevići, a prenosi sajt kluba.

Petar Petrović (1995) dolazi iz Vranja, sa ciljem da se pojača odbrana Nišlija.

Smatram da je ovo veliki korak napred u mojoj karijeri. U Nišu mi je, bez ikakve kurtoazije, prelepo. Uklopio sam se u tim, saradnja sa trenerom je fenomenalna, uslovi za rad takođe i jedva čekam da nova sezona počne, rekao je Petrović po potpisivanju ugovora.

Ugovori sa igračima potpisani su na dve godine.

Novi prijateljski meč Železničar će odigrati 30. avgusta od 17:30h u hali Čair. Protivnik će biti kineska ekipa Anhui iz Hefeija, koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač i trener Vladimir Piki Stanojević.

FOTO: RK ŽELEZNIČARNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.