Niški plivač na kampu reprezentacije

Niški plivač na kampu reprezentacije

 

Mladi niški plivač Petar Mitić, član Plivačkog kluba Naisus dobio je poziv nacionalnog selektora Plivačkog saveza Srbije, Igora Beretića za učešće na razvojnom kampu Plivačkog saveza Srbije koji će se u drugoj nedelji aprila održati u Košutnjaku u Beogradu.

 

Na kampu će učestvovati 42 najboljih juniora i kadeta iz naše zemlje, a Petar je na sebe pažnju selektora skrenu sa dve zlatne medalje na državnom prvenstvu.

 

On će biti jedini učesnik kampa iz niških klubova što ukazuje na ozbiljnost njegovog rada i postignutih rezultata. I redakcija portala Sport juga je zapazila pa je Petra Mitića prošle godine predstavila kroz serijal “Oni dolaze”, kao jednog od talentovanijih niških sportista.

 

U kakvoj se formi nalazi Petar Mitić će moći da proveri odmah po završetku reprezentativnog kampa kada će u Beogradu učestvovati na međunarodnom plivačkom mitingu “Grand pri 11. april”.


Povezane vesti

AKL: Počelo je! (VIDEO)

Četvrta sezona Amaterske košarkaške liga Niša počela je minulog vikenda više nego zanimljivim utakmicama prvog kola. Ove sezone vraćen je

Na terenima TAŽ završen jedan i odmah kreće drugi važan turnir

Međunarodni juniorski turnir Niš OPEN 2020. iz serije ITF završen je na terenima Teniske akademije Živković, ali već od ponedeljka

Kik boks spektakl u Nišu (VIDEO)

Narednih dana Niš će biti prestonica kik boksa na Balkanu. U subotu i nedelju održaće se drugi po redu međunarodni

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.