ping pong

Niški basketaši u kolicima uspešni u Bugarskoj

Niški basketaši u kolicima uspešni u Bugarskoj

 

Niški košarkaši u kolcima nastavljaju sa međunarodnim aktivnostima i uspesima. Proteklog vikenda bili su sa dve ekipe bili gosti na turniru basketa u kolicima koji se tradicionalno održava na jednom od centralnih sofijskih trgova – na platou Nacionalnog dvorca kulture (NDK). U konkurenciji ekipa iz Bugarske, Srbije i Grčke, „trojka“ u sastavu Dejan Šimandli, Nemanja Tadić i Filip Jovanović je osvojila drugo, a Slaven Nonković, Aleksandar Dinić i Miljan Hadžović, poslednje peto mesto.

 

„Zahvalni smo našem bratskom klubu BKHU Levski na pozivu. Ekipa KKK Nais 1 je odigrala odlično, a reprezentativci Nemanja Tadić i Filip Jovanović potencijalno mogu da budu jedan ozbiljan i ubojit tandem. Imaće prilike za uigravanje u narednoj sezoni, očekujemo dosta od njih. Ekipa KKK Nais 2 je platila danak mnogim promašenim zicerima.“ – rekao je predsednik KKK Nais, Dejan Šimandli.

 

Predsednik KKK Nais, Dejan Šimandli, osvrnuo se na poteškoće koje su se desile pred put u Sofiju.

 

„Neigranje kapitena Bratislava Kostića koji nas je bodrio u Sofiji, te izostanak Aleksandra Marinkovića i Dušana Lazarevića, umanjio nam je šanse za bolji plasman. To je uticalo da obe ekipe KKK Nais na turniru u Sofiji igraju bez rezervnog igrača. Međutim, zadovoljni smo. Niko nije nezamenljiv.“ – objasnio je predsednik Šimandli.

 

 

Konačan plasman na turniru u Sofiji je sledeći:

1. BKHU Levski 1

2. KKK Nais 1

3. BKHU Levski 2

4. MGS Panseraikos

5. KKK Nais 2.

 

 


Povezane vesti

Naisa srušila šampiona (VIDEO)

U fenomenalnom ambijentu, u sali  OŠ “Dušan Radović” rukometašice Naise uspele su da nanesu prvi poraz aktuelnom šampionu, ekipi Jagodine

Odbojkaši Niša sa druge pozicije čekaju da prođe Korona (VIDEO)

Odbojkaški klub Niš nje jedan od niških klubova koji je u ovoj sezoni najviše pokazao. Vanredno stanje uvedeno zbog korona

Nastavljena prolećna rasprodaja bodova na Čairu (VIDEO)

U olviru 30. kolau Superlige u Nišu je Radnički dočekao ekipu Napretka. Po hladnom vremenu na stadionu Čair viđena je

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.