ping pong

Naisa vezala i treći trijumf na startu sezone

Naisa vezala i treći trijumf na startu sezone

Rukometašice Naise odigrale su još jedan dobar meč i rutinski savladale ekipu Juniora u Beogradu sa 12 golova razlike. Niške rukometašice zaigrale su snažno od prvog sudijskog zvižduka i vrlo brzo stigle do 4-0, uz 3 gola Nade Pejović. Ono što je započeo levi bek, nastavili su srednji bek i levo krilo. Katarina Radović i Marija Filipović bukvalno su torpedovale gol Juniora i sa 9, odnosno 8 golova bile i najefikasnije u Naisi. Na taj način superligaš iz Niša pokazao je i jedan novi kvalitet. U prethodnom kolu blistale su Čogurić i Pejović, a u ovom Radović i Filipović…Trener Svetislav Jovanović može da bude zadovoljan činjenicom da ima više igraćica koje mogu da “povuku” tim.

Zadovoljan sam. Dobro smo otvorili meč. Malo smo pali u finišu prvog poluvremena, ali smo serijom od 5-0 na početku drugog dela otklonili sve dileme i pitanje pobednika – ističe “Beli” Jovanović.

Naisa je tako, novom pobedom, zadržala maskimalan učinak u prvenstvu Srbije i nalazi se na deobi prvog mesta sa ekipama Bekamenta i Jagodine.

U narednom kolu, u sredu 24. oktobra, u 20.00 sati, Naisa u Čairu dočekuje ekipu Medicinara.

 

ŽRK Junior – ŽRK Naisa 21-33 (12-17)

Beograd, Hala “Slodes”. Gledalaca: 100. Sudije: Z. Popov, G.Ristić. Sedmerci:  Junior 6 (4), Naisa 6 (6). Isključenja:  Junior 14 minuta, Naisa 2 minuta.

JUNIOR:Jelić, Đurković, Stanković 9, Veličković 2, Đorović, Klicov 1, Potkonjak, Manojlović, Tomašević, Pušonja 1, Bogunović4, Panić, Janković, Stošić 4, Knežević, Fasura.

NAISA: Čogurić , Ivanović , Nikolić 2, Ivković, Karalić, Zdravković  2, Bojičić,  Stefanović 3, Radović  9, Stojanovska 2, Bogdanović, Pejović 3, Petković , Stamenković 1 , Tanasković  3, Filipović 8 .


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.