ping pong

Naisa putuje u Zaječar po novu pobedu

Naisa putuje u Zaječar po novu pobedu

Ženski rukometni klub „Naisa“ je već na startu ove sezone pokazao da je kadar da ode korak dalje u odnosu na prethodne sezone. Osim minimalnog poraza u Jagodini od aktuelnog šampiona  sve utakmice su glatko dobijene. Očekuje se da tako bude i u Zaječaru. Ovaj meč ekipa trenera Svetislava Jovanovića dočekuje puna samopouzdanja.

-Dižemo formu iz utakmice u utakmicu. Polako do izražaja dolazi kvalitetan rad u pripremnom periodu. Nikoga se ne plašimo i u Zaječar idemo po nove bodove. Respektujemo ekipu Zaječara jer je pokazala da može da se nosi i sa najjačim ekipama. Ipak, nema nepoznanica. Znamo da nam najveća opasnost prati od Terzićeve i Šaronjićeve i postavka igre će i biti takva da najpre njih neutrališemo. Akcenat zapravo stavljamo na svoju igru i ako odigramo maksimalno ozbiljno – neće biti problema – ističe Svetislav Jovanović, šef Stručnog štaba Naise.

Za sastav konkurišu sve igračice mada se kružni napadač Milena Milojević požalilana povredu. Očekuje se da će superligaš iz Niša utakmicu dočekati u punom sastavu.

Utakmica 5.kola Super lige Srbije ŽRK Zaječar-ŽRK Naisa igra se u subotu 19.oktobra u 19,00 sati u Zaječaru.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.